Nesliucr Güzel anneler herkes kaç haftaya girdi korkular varmı kilo ne kadar aldınız sizce verirmiyiz bu kiloları hangi şehirden gelin tanışalım 😍 😅 ben 28+3 oldum 91 kiloyum 🥳🥳
mhbbbera Deniz59 ka Deniz59 Deniz59 bende senden 2 hafta küçüğüm bende 99 la basladım biraz verdim şimdi. Tekrar 99 oldum bu hafta dikkat ettim ama 2 kilo birden aldkm acep niye sıkmayalım canımızı bebişler sağlıklıysa niraz daha dikkat ettikmiöüstesindenn geliriz üzme tatlı canını
Nesliucr Yenibirannee Yenibirannee zaten bizi bitiren bu son haftlar oluyor inşallah vericez hepsini saglıcakla gelsin 🥰😍😍😍😍🥰🌺🌸🌸
Mimii Nesliucr 35 haftalık hamileyim 48 kilo ile hamile kaldım şu an 56 kiloyum hedefim 58 ile kapatmak bakalım 🙏🏻
Ekose9 Mimii ya ben 24 haftalığım 49 la kaldım şu an 56yım niye öyle oldu çok almışım gibi hissettim şu an 😲😲😲
hulya4627 Nesliucr 37 haftalık Olduk 55 ile hamile kaldım 52 düştüm şuan 62 olmuşum böyle kapatırım 🙈
Nesliucr hulya4627 güzel bit kapanış görünüyor şafak azalmış baya hayırlısıyla sagsağlim bi nefeste sağlıcakla gelsinler🥰🥳🥳🌺🌸🌸🧿🧿🧿🌺❣️❣️❣️🌸🌸
Seyma46-46 Nesliucr 33+4 50 ile başladım 60 la yola devam. Doğumdan sonra vermesem de olur 😀aslında sadece göbeğim çıktı onun harici değişiklik yok.
DefneRana Nesliucr 17+4 haftalığım 2.3 kilo aldm ilk bebeğim doğdu eve geldim hiç kilo kalmamıştı emzirrken almıştm ama bı sefer hamileliktende kalacak galiba
Yenibirannee Rojin1993 son 66 gun yaziyor uygulamada doktorumda tahmini 27 ağustos dedi ama sezeryan olucam sanırım zorunlu olarak o yuzden biraz daha erken olabilir benimki. Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Rojin1993 Yenibirannee neden sezeryan dedi peki ? Benim kine normal doğum yapabilirsin bu gidişle dedi bebeğin kafası aşağıda bidaha yukarı çıkmaz biraz zor dedi