MuucizeminAnnesii Gebelikte şeker ve tansiyon sorunu yaşayan var mı? Önerileriniz nedir, biraz korktum.
gamzosgamzos MuucizeminAnnesii hem gebelik şekerim hem gebelik tansiyonum vardı şeker için insülin kullanıyordum ve diyet yapıyordum tansiyon için günde 3 kere ilaç kullanıyordum
MuucizeminAnnesii Nurhan47 geçmiş olsuun bebeğim de 1 hafta öndeymiş. Tüp bebek olduğu için biraz korktum açıkçası
Nurhan47 MuucizeminAnnesii benımde gebelık sekerım cıktı 18 haftadan beri diyet ve insülin kullanıyorum suan bende 26+3 rabbım hepımıze sıfalar versin sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
gamzosgamzos MuucizeminAnnesii yok canım olmadı çok şükür Rabbime doğum yapalı 18 ay oldu bile darısı başına olsun
Nurhan47 MuucizeminAnnesii sızede cok gecmıs olsun benımde bır hafta onde ve suyum fazla bıraz maalesef sekerden dolayı her hafta kontrole gıdıyorum ınsallah daha fazla suyu artmaz cok korkuyorum 🥺
Elif_s Nurhan47 benimde ilk gebelik degil ilk cocuklarda seker yoktu bunda cikti ve benimde suyum fazla ama bebege bi zarari olmaz ama seni cok yorar suyun fazla olmasi dedi
Nurhan47 Elif_s ay gerçekten mi bebege zararı yok mu doktorum pek bir acıklama yapmadı sadece suyun artarsa erken dogum olabılır dedı ama netten bıraz bakınca cok uzucu seyler okudum ve cok korkuyorum bebeğime bısey olur diye
Sarew Nurhan47 bende 22.haftadan beri su fazlalığı 28 den beri de diyet yapıyorum şeker yüzünden ama diyetle normale dönüyor su fazlalığı dikkat ettikten sonra korkmayın
Elif_s Nurhan47 benim bebek 33+5 gunluk allahin izniyle sorunsuz bir sekilde ilerledim sadece suyu fazla oda zarari bana bebekte bir sorun yok sukur
Nurhan47 Sarew ben zaten diyet yapıyorum sekerden dolayı benımde gecen hafta fazla olduğu öğrendik ama hıc bısey demedı sadece takıp edıcez dedı o kadar ınsallah daha fazla artmaz