Eylul_naz09 umudunannesiii evet ısımlıler cok pahalı ben yaptırmadım onun yerıne fazla fzla aldm ındırımdeyken . ama meragım var foto cektırcem falan anı kalsın dersenız guzel bısı yaptırın tabı
psychologist umudunannesiii https://resimyukle.link/i/OhSQO bi tane isimli 1 tane 10lu 1 tane de alt üst eldiven şapka takım aldım
Deniz59 umudunannesiii kız bebek için kaybolacak ya 🤣 ben hep 03 ay aldım azar azar da 3 6 ay bi kaç tanede yenidoğan almayı düşünüyorum
psychologist umudunannesiii 130₺ aldım normal battaniyeli 120₺ di beğendim tavsiye ederim instagramdan aldım luladesing_ sayfa.
Eylul_naz09 umudunannesiii yanı karar sızın ben gerek gormedım yaptırmaya .ama ıcınızde kalıcaksa yarın oburgun keske yaptırsaydım dıceksenız yaptırın ıcınızde kalmasın
Turuncusever umudunannesiii ben bitane 10lu aldım kayınvalidemde Bi takım 10lu aldı bide kuzenim 5li hediye almış 3 takım var yani zıbınlarıda var yeter bence hemen büyüyorlar kuzeniminki küçük çok yenidoğan hastane için olan 0 3 ay
umudunannesiii Turuncusever dimi ya bende bir tane aldm hastane ckisi bir tane dha alacagm üç tane de alt üst ayrı aldm yeter zten ihtiyac olursa gene gder alırız çocuk doğduktan sonra alınmayacak dige bseyyok zten
Turuncusever umudunannesiii aynen hastane çantasına bunları koydum normal zıbınlarıda var 3 ay 6 ay kıyafetleri de var almıştım zaten
Esenburhan123 Durunbigeldim bende bundan yaptıracam siz hangi sayfadan yaptırdınız benim baktığım İstanbul Bahçelievlerdeydi
Happyasya umudunannesiii vala ben hiç almadım ama sağolsun bir beşli arkadaşım, bir 10 lu kız kardeşim(nakışlı battaniye dahil), bir 9 lu ve bir 6 lı kayınpederim aldı hepsini kullanmayı düşünmüyorum hediye götürürüm ilerde birine