Milenka [silindi] bu soruyu burada çok görüyoruz. Bende saçımı kestirmek istediğimde bu tepkiyle karşılaştım . Dinen yeri var mı diye internette araştırdım ve sonuca ulaşıp o söyleyen kişilerede gönderdim ve sustular. Ama buraya soran bir çok anne adayı var neden ilk önce bir kendiniz araştırmiyorsunuz merak ediyorum.🤔
[silindi] Milenka Buradaki tecrübeli ve bilinçli kadınlara, internette saçma sapan yazılardan daha çok güveniyorum. Burada sormayı daha uygun buluyorum.
Mom54544 [silindi] bende inanmıyorum eşimde inanmiyo batıl inanclar bunların hepsi aklına getirme öyle şeyler diyo karşı komşumda kestirme taraftarı değil eski kafalardan ama kız kardeşi kestirdi güzelce bakımını falan yaptırdı yani kiii rahme düştüğünde yazıldı kaderi onun benim annemde kestirme iyi olmaz falan diyo ben konuşunca susturamayinca da ugrasamiycam senle babannene git sor o gelir anca hakkında diyo 😂ama ben evimin yakınlarındaki kuaförde kestirecegim bu seferlik kendi kuaförüme gitmeyeceğim annemden dolayı 🤭
[silindi] Milenka Hiç tarzım değildir öyle sohbetleri izlemek ya da dinlemek. Burayı o sohbetlere, internette onlarca karmakarışık yazılara göre daha faydalı buluyorum. Neden kendiniz araştırmıyorsunuz dediniz de, çünkü canım öyle istiyor. İyi günler. 🙋🏼♀️