[silindi] Kızlar hamileyken saç kestiren var mı aranızda? Aman kestirme sakın çocuğun ömrü kısalır şeklindeki batıl inançlara maruz kalıyorum çevremden 🤦🏼♀️ kestirmek istiyorum ama tereddüt ettim yine de psikolojik olarak, sizler ne düşünüyorsunuz 🤔
Gzmm14 [silindi] Ya çok şükür inancımız tam ama benimde içim bir garip oluyor bir şey olur diye. Dört ay daha dayanayım diyorum ama inanılmaz uzadı ve kendimi çok bakımsız hissediyorum 😔
Hafissee [silindi] ben artık bişe düşünmek istemiyorum valla 82747373673 tane post açıldı yetti gayri😁
[silindi] Glbnpk yaşadığım yer iğrenç bir yer olunca çevredekilerde bir hayli sığ oluyor valla her kafadan bir ses insanı şaşırtıyorlar 😤
[silindi] Gzmm14 diimi uçları kırık kırık süpürge gibi oldu benim de. Kestirelim kendimize gelelim yahu 😌
KaderAhmet Kestir canim .batil inanç uydurma birşey o . Ömrümüzün ne kadar olacağını ne uzun mu kısa mi yazacağımizi bir Allah bilir ve her şey onun elinde . Saç kestirmek saçma birşey tamamen. Bende kestirdim hemde 4 aylık iken 8 .ayda tekrar kestirmeyi düşünüyorum
[silindi] KaderAhmet bende 4.aya girdim. Saçlarım zaten uzun belimde şimdi kalçama değecek neredeyse havalarda sıcak dayanılmaz hale geldi valla yanıyorum resmen 😤
gunesveguney [silindi] böyle bir şey mümkün mü sence canım 🤦🏻♀️ Allah ömrümüzü anne karnındayken annemizin saçını kestirmesine göre mi belirliyor sanki ben kestirdim asla da inanmıyorum böyle batıl şeylere
Glbnpk [silindi] ben şuna inanıyorum, İnsan inandığı ve sürekli aklında tuttuğu şeyi çeker. Kimseye bir şey demedim kestim ben de. Duyan bi bozuldu ama kime ne. 😅
melekanesi [silindi] asla inanmadığım batıl inanç. Ömrümüzün kısalığını yalnızca Allah bilir. Hamile kalmadan önce 3 ayda bir kestirirdim. Aynı şekilde kestirmeye devam ediyorum.