Percemm3535 Merhaba bende izmirden 8+4le aranizdayim karatas hastanesinde doktor aysel hanima gidiyorum muayne ucreti 65 tl dogum ucreti 2100 tl cok memnun kaldik esimde bende hayirlisyla kucagimza alalim insallah 😙
Merveer Merhaba ben de izmir’denim. 19+5 gunluk hamileyim. Prof. Serkan Guclu doktorum. Biraz yuksek fiyati ama doktorun bilgisi, yaklasimi, tavri,verdigi guven sonucu cook memnunum. Ozellikle bir perinatalog arayisi olan varsa tavsiye ederim.
Alinmavi Merveer Merhaba ben de ayrintili ultrason icin serkan gucluye gitmistim. Cok guzel detayli bakiyor. Ancak bizim ikili dortlu testlerimiz iyi cikmasina ve ayrintili ultrasonda herhangi bi olumsuzluk gorunmemesine ragmen bu testlerin guvenilir olmadigini daha anlamli sonuc icin kan testi ve amniyosentez yapilmasi gerektigini anlatti. Bilmeyen bir insan olsam durduk yere amniyosentez yaptirmistim konusmasi o sekilde yonlendiriciydi. Aklinizda olsun diye paylasmak istedim. İnsan doktoruna guveniyor cunku. Benzer bir yonlendirmesi olursa bir sorgulayin derim.
Senay3535 Merveer canım merhaba, serkan beyin doğum ücreti hakkında bilgin var mı? Öğrendiğinde yazar mısın lütfen.. Muayene ücreti 350 tl diye biliyorum. Ama doğumu tınaztepe de ne kadara yaptırıyor acaba
Merveer Gullac35 cinarli yillarin dogum hastanesi. Cevremde cogu yakinim orada dogum yapti ve cok memnun kaldi. Ozellikle anestezi ekibinin cok iyi oldugu hep soylenir.
Gullac35 Merveer genel anesteziyle mi epiduralla mi yaptilar ben sezaryan olucam.nasipse ama.korkuyorum🙁
Burcu34 Bende 15 haftalik hamilryim karatas hastanesine gidiyorum muane ucreti65 tl 2 dogumumda orda oldu cok memnunum isallah bu dogumumda orda olcak...
Cihatim Kizlar iyi aksamlar. Bende hatay da oturuorum. Ilk dogumumu ozel gazi hast serdar aydin yapti. 7 sene once memnun kalmistim. Gecen sali gittigimizde 5+4 gunluktum. Keseyi goremedigino soyledi ve beni huzursuz etti. Kendim 9 eylul hast. Calisiorum oraya gidip durumumu anlattigimda alttan muayne etmeyi teklif ettiler baktiklarinda kesenin olustugunu hatta bebege giden besin zincirininde olustugunu soyledi. Bu haftalarda bazi hast ultrsnlari gostermeyebilior makinayla alakali dedi ve bizi cok rahatlatti. Durum boyle olunca serdardan vazgectim. Karatas hast osman celik 2 kuzenimede dogum yaptirdi cok memnun kaldilar Allah nasip ederse ilk muaynemi persembe olacagim. Gazi icin dusunceniz nedir giden oldumu hic. Karatas icin bilgisi olan warmi.
Handeberkay Cihatim merhaba canım ben Karataşa gidiyorum memnunum temi bir hastane Ümran hanıma gidiyorum fakat hastane değiştirme durumu var bende onunla değiştirebilirim Karataşta Aysel hanımda çok iyi diye duydum onarsa gidebilirsin
Merveer Gullac35 epiduralle oldular sezeryan onlar da. Ertesi gun ayaklandilar daha sonraki surecte de bel agrisi vs yasamadilar.
Gullac35 Merveer tesekkurler 🙂 Zaten duydugum kadariyla izmirde bu konuda en iyisi cinarliymis. Anestezi ekibinden oturu.
Cihatim Handeberkay cok tsk ederim cnm. Umran hanimi bnde duydum. Ama nedense kadin drlarla anlasamiorum sinir oluorum 😄 ilk hamileligimdede boyleydi. Karatasdada tek erkek kadin dogumcu Osman Celik. Bakalim nasipse persembe randewum war. Ins kalp atislarimizi duycaz ins dr da iyi cikar
Merveer Alinmavi inanin cok sasirdim. Hatta Testleri yaptiracagim zaman kararsiz oldugumu soylemistim ben yaptirmani oneririm karar sizin demisti. Her hangi bir israrli yonlendirmesi bile olmamisti.
Pinky86 Alinmavi merhaba. Ben de serkan beye gidecegim. bir sorun olmamasina ragmen amniyosenteze mi yonlendirdi yoksa testlerin yuzde 100 guvenirligiligi ile ilgili bilgi vermek icin mi bir aciklama yapti? Siz yaptirmadiniz sanirim? Her sey yolundayken gereksiz yere ben de yaptirmak istemem de onun icin soruyorum , boyle bir aciklama yaparsa kafam karismasin 😁
Handeberkay Cihatim sende bana haber ver ozaman canım Ümran hanım hastaneden ayrılacak gibi çünkü eğer çok uzağa giderse bende gidemicem sende haber ver bakalım Osman bey nası
EymensMom Kızlar mehmet Bala gidiyorum ben aranızda giden var mı ? İkinci gebeliğim tavsiye üzerine başladım şimdilik memnunum 🙂