SinemSolak Yagmurr0 1850ydi dopum canım. Bu yıl yeni zam gelince ne olur bilmiyorum ama çok zam geleceğini sanmıyorum
Zuzu Zehrayt bugün gittim 60 lira verdim 🤗 Ama oranın bazı kurumlarla anlaşması var ben bu yüzden daha az veriyorum
Alinmavi Yaseminzbek ben de aylin hanima gidiyorum basindan beri. Hatta hamile kalmadan once basladik birlikte. 36+6 olduk. Sizin kac haftalik ve sezeryan mi olacaksiniz ?
Yaseminzbek Alinmavi biz bugün 39 haftalık olduk 😊 ama gelmeye pek niyeti yok bizim kızın 😊 normal Doğum olucak ınsallah şimdilik öyle görünüyor
Alinmavi Yaseminzbek insallah bir nefeste kurtuluruz.🙏 Cumartesi cati muayenemi yapacak. Artik gelsin istiyorum ya. Kizlar erken gelir derler ama hic belli olmuyor iste.
Yaseminzbek Alinmavi amin cnm inşallah 🙏🙏 benim yapıldı herşey normal ama gelmıyo 😊 Çarşamba günü tekrar gıdıcez o gelmıyosa biz cagırırız dedi Aylin hanım bakalım 😂
Zehrayt Zuzu özel sigorta olmadıkça farkediyormuymuş bilmiyordum ben kamu çalışanıyım sgk lıyım bazı testlere ekstra ücret verdiğim de oluyor
Zuzu Zehrayt belediye çalışanıyım ben doğumda bile %20/30 arası indirim oluyo kuzum.Sen gittiğinde bi sor,bi kere sisteme giriş yaptıklarında hep o şekilde ödüyorsun çünkü
BurcinBasaranErtan Zuzu Mert Kazandı mı girecek doğumunuza hangi hastane ile anlaşmalı biliyor musunuz 😊
Zuzu BurcinBasaranErtan yok Mert Kazandı girmeyecek ama ona da gidiyorum.Ata Sağlık’la anlaşması var orada yapabilirsiniz doğumu onu biliyorum ☺ Dün bi arkadaşımı orada doğurttu 👍
CananOnay Kızlar egepolde Doğum fotoğrafçısı biz mi tutuyoruz ameliyathaneye girebiliyor mu odaları nasıl bilen var mı 😊😊
Fatmasnny Merhaba 5 haftalık hamileyim egepole gitmeye başladım. Dilek hanıma gittim ama aldığım cevaplar çok tatmin etmedi. Önerebileceğiniz bir doktor var mıdır yine aynı hastanede
isminaz Buseiz merhaba hayırlı olsun bebeğiniz. Ne kadar yaptırdınız doğumu hasan beyden memnun kaldınız mı