Aysemuhammet Happyturuncu henüz yaptırmadım ben ama yastıkla 200 TL küsuratlı bi fiyatı var bebegin adı netleşmedi 😏
Tulaytemurxx Melisss07 Kapı süsü ben yaptırdım istgramdna 80tl çok güzel ama buraya yüklemeyi biiyorum yüklesem gorurdunuz ben suafayi yazim siz bakınnıstgramdan PLEKSİ_İSTANBUL emek mumköker sayfanın adı
Mucize_anne32 Soner sus bebek diye bir sayfada yastik ve kapı süsü 130 tl hosuma gitti yaptiran varmı arkadaslar duydunuz mu hic
Bsraa35 Mucize_anne32 evet ben ordan yaptırdım yarın kargom gelecek heyecanla bekliyorum çok güzeller
Mucize_anne32 Dilekcnkn dilek hanim dun yazinizi okudum sizdemi ordan siparis verdiniz soner bebek denn gorsel varmi elinizde
Mucize_anne32 Denizsemih varmi elinizde gorsel bende siparis vermek istiyorum magnet fiyatlari ne kadar ondan haberiniz varmı hicc
Mucize_anne32 Minikpandam1 soner süs bebekte yaptırdı galiba arkadaş cunku ayni resim orda varr bende şimdi ordan siparis vermeyi dusunuyorum eger bulutlu kapi süsü isterseniz 130 yastikla birlikte demekki pleksi modeli istersek onlar 160 tl
Mucize_anne32 Minikpandam1 canim instgramda yaz sayfayi bakk orda modeller var ben resim atmayi bilmiyorum buraya 😅
Mucize_anne32 Bsraa35 sadece kapı susu yastikmi yaptirdiniz ayriyeten kapi icin tulunu falan siparis verdiniz mii