Tugbadeniz1 Sancılarım var saate bir oluyor bebekte yarim saate bir kasılıyor 38+0 dayım sizce yaklastimi
Mavis40 Tugbadeniz1 benm bilgim olmadığı ıcn soruyrm sancı oldgnu nasıl anlyrsnz yani nasıl oluyor bende 36 haftamdym ilerle bılgı sahibi olmak ıcn soryrm
Rabia112 Tugbadeniz1 Allah için şu doğuramayanlar içinde dua eder misin doğumda 😁😁 bizlerde doğuralım artık 🤦
Kizanesi Tugbadeniz1 ay valla benimde cumartesi günü 11de bir basladi sancim saat akşam 7ye kadar sürdü nst de sancim çıktı saat 3de nişanim geldi 2 cm acilmam da var doktor eve git çek sancısı öyle gel dedi evim yakın eve bi geldim kizim gelmekten vazgeçti halen bekliyorum bak kaç gün oldu 😂😂
Tugbadeniz1 Kelebek14 anladım dünden beri böyle ama su ve nisan yok onlar olmayınca ne yapmam gerekirki ilk hamilelik tecrubesizlik🙈
bircivcivannesi Tugbadeniz1 ben 4 saat içinde doğmuşum Nisan ve Su da gelmemiş yani illa gelmek zorunda değil 🙈
Ozge890 Tugbadeniz1 benimde nisanın gelmedi suyum gelmişti hastaneye gittiğimizde ebe Altan baktıktan sonra kan gibi bisey geldi sonra kanamsm vardi
Tugbadeniz1 bircivcivannesi ayyy işte ozaman sancı takibi yapicam bende tecrübe olmayınca çok zormus ya bilinçsiz oluyorum araştırsanda heryerde farklı bisey yazıyor birde bu açılma muayenesi ile çatı aynı demi
bircivcivannesi Tugbadeniz1 galiba ikisi farklı olabilir ama tek muayenede doktor bende ikisini de aradan çıkardı 🙈
Tugbadeniz1 bircivcivannesi geçen sancı ile gittim açılma varmı diye baktı acaba oda çatı muayenesi oluyormu bilemedim😊
bircivcivannesi Tugbadeniz1 bana da birkaç gün önce yapıldı 1.5 cm açılman var bir de catina bakicam dedi , soncuta hepsi alttan muayene de yerleri farklı demek ki 🙈
Tugbadeniz1 bircivcivannesi of of bu doğum işi baya stresli rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ama bende korku tavan oldu sizin kaç gün var doguma
bircivcivannesi Tugbadeniz1 uygulamaya göre 35 günümüz var ama erken doğum riskim var maalesef her an her şey olabilir, sağlıkla alalım kucağımıza korkmayın rabbim kolaylıği verir inşallah,
Tugbadeniz1 bircivcivannesi âmin cümlemize bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah rabbim. Bizimde son 14
Tugbadeniz1 Kelebek14 sancılarım hala aynı ama bebek çok kasiliyor bide akintim çok olmaya başladı sanki haber ederim⚘
Kelebek14 Tugbadeniz1 hastaneye gitmeyi dusunmuyormusunuz gerçi bazı doğumlarda sabah başlıyor sancı bazen akşam bazen sabaha karşı oluyormus Allah yardımcın olsun kardesım
Tugbadeniz1 Kelebek14 doktorum 5 ila 10 dakikaya dusunce gel dedi hastane cok yakinimda onunda avantajindan hemen gitmiycem
bircivcivannesi alimerve abartıldığını düşünüyorum, kendimi çatı muayenesine hazırlamamıştım psikolojik olarak beklemediğim bir anda yapılmış oldu onun şokunun da etksii var mı bilmiyorum ama zaten jel falan sürüyor doktor dikkatli davranıyor acitmamak için
Misskokuluminikk Tugbadeniz1 40 +1 im bu gece sancılarım oldu ve dediğiniz gibi bacaklarıma bile vurdu bende doğum sancısına benzemiyor bu demiştim. Gün içinde ise sadece 1 defa oldu başka olmadı. Böyle seyrek seyrek de olabilir mi?