Mom567 orkide21 sırf bu çatı muanesi yüzünden normal kontle gitmeye korkar oldm😖32 haftalığım 6 7 kez o şekil muane edildim sancım yok dememe rağmen bir günde 3 kez bile farklı doktorlar tarafından bu şekil muane edildim ne zaman gitsem hemen o koltuğa yatırıyorlar çok stres oluyorum…
-derya-anne- Mom567 neden bu kadar erken çatı muayenesi yapiolarki erken doğum riski taşıyo çatı muayenesi. Çok saçma ben kızımda 36 haftalıkken kasık agrım var diye devlete sıra alamayınca özele gitmiştim doktorum istersen çatı muayenesi yapabilirim yada bi nstye gir çık duruma gore yapalım dedi bende önce nstye gireyim çıkayım duruma gore gerekirse yaparsınız hocam demiştim nstde sancı çıkmayınca çatı muayenesi bile yapmamıştı hatta ilk çatı muayenemi doğum için yatış yapıldığı gece dogumhanede sancı odasında yapmışlardı. Bence erken doğum riskiniz veya sancınız yoksa sürekli çatı muayenesi yaptırmayın doktorunuza tepkinizi gösterin yada başka bi doktora veya hastaneye gidin
MinikMicizem Dewlet hastahanesinde kntrole gttgmz doktorum bakyo yoksa dogumhanede flanmi baklyo acaba
snglysl orkide21 erkek doktoru bilmiyorum ama çatı muayenesi benim gözümü korkutuyor. Yaptıran arkadaşlar var mı? Zorlu mu ağrı acı oluyor mu ? ☹️
Symazturk orkide21 kızlar elimizin üstü neyse doktorla rin vajinamız da o 😀 onlar sadece işini yapıyor biz de kendimizi bu kadar kasmamalıyız ama elimizde değil işte
Seferyehatun Madem bu kadar utanıyorsun niye gidiyorsun ki? Hem bence eşinin haberi olması lazım aranızdaki güven zede görür sonra, kadın olup iyi doktorlarda var. Kadın olduğu halde çok utandım Allah kolaylık versin
Krtalzyn orkide21 🤦♀️valla benmde doktor erkek gıcık oluyorum hiç lafını yapmadık daha 36 haftaya giricem devlette kadın doktora denk getirip ona yaptırmayı düşünüyorum da kadın yok açılan randevular erkek muaynede sorun yokda o şekilde bakması rahatsız eder sonra yüz yüze bakıcaz 😄bebeğimde dönmüyo zaten dönmessede çatı muayenesi yaptırmıcam gerk yok bence
Mom567 -derya-anne- nst giriyorum sancı yok diyorlar ama bide çatı muanesi yapalım diyorlar açıklık olmamasına rağmen sürekli olarak bu muane yapılıyor istemedimi söyledim halde kaç hastane değiştim hepsi aynı şeyi yapıyor cidden bende çok bıktm bu durumdan resmen normal muaneye gidemez oldum korkudan haftamda doğum haftası bile değil sürekli alttan muane zarar vericek en sonu artık
-derya-anne- Mom567 gerçekten şaşırtıcı sancı çıkmadığı halde erken doğum belirtiniz olmadığı halde her gittiniz doktor neden yapıyo acaba çatı muayenesini o kadar çokmu meraklılarmış bakmaya tövbe estağfurullah. Hayır Allah korusun ya muayene ederken suyunu patlatsalar erkenden ne olucak veya sana bi zarar verseler çatı muayenesi doğumu tetikleyen bi muayene bidahaki gittiğinde asla musade etme bence canım. Ne kızımda ne oğlumda asla böyle bisey gelmedi başıma bana sadece kızımda doğuma gittiğimde yatışım yapıldıktan sonra gelen giden baktı açılma var mi diye bide doğumdan sonra dikişlerimin durumuna bakmak için alttan elle muayene ettiler ge bide en son doğumdan 40 gün sonra doktor dikişlerime baktı o kadar. Şu an 2.ci bebeğime hamileyim 1 ay sonra doğum yapicam 5 tane farklı doktora gittim daha 1 kere bile alttan muayene edicem diyen olmadı hiç hangi şehirde yaşıyosunuz acaba
Deletedmom_5 orkide21 yok artık adam doğumunu yaparken görücegini görcek cümle alem biliyo gizlemenin bi anlami yokki 😁
Mom567 -derya-anne- Sivas merkez cnm bende soruyorum araştırıyorum çevremdekilere ablalarıma birkere ettiler ondada suyum geldi doğum başladı zaten dediler çok garip geliyor banada her gittimde bunları yaşamak 2 haftada bir gel dedi doktor artık ama ben son haftaya kadar gitmek bile istemiyorum riskim falanda yok istemedimi söyledim halde ısrarla neden yani
-derya-anne- Mom567 bende anlayabilmiş değilim ve çok şaşırıyorum doğrusu neden inatla erken doğum riski yokken 1-2 cm açılma yokken veya nstde sancı çıkmıyoken ısrarla her gittiğinizde çatı muayenesi yapıyolar hem sizi hemde bebeğinizi riske sokuyolar