eslemeslem turkankrbyk bende 36. Haftaya kadar ayda bir gittim doktorum öyle uygun gördü ilk nst ye de 36. Haftada girdim ama doktor herhangi bir sıkıntı yaşarsan bekleme gel demişti şuan 38 +4 oldum toplam 3 defa nstye girdim
[silindi] Ben de 32den sonra 36da gittim doktordan doktora değişiyor sanırım risk görmedikleri için olabilir
Purpura26 turkankrbyk 30 haftamda 3 hafta sonra gel dedi 33. Haftamda 2 hafta sonra gel dedi. Bugun randevum var. Bence bunun riskle bir ilgisi yok. Benim de hiç riskim olmadı. Ama artık bu haftadan sonra bence seni 1 hafta sonra çağırmaya başlar
ANT19- turkankrbyk bende 34+6 da gittiğimde bir problem olmadığı sürece 3 hafta sonra gel dedi. Sizin aklınıza takılan birşey olursa gidebilirsiniz.kimse neden geldiniz demez😄
Eslem0 turkankrbyk ben bu hafta gittim ve 36 haftaydım bebeğin döndüğünü söyledi nst ye bağladı iki hafta sonra tekrar gelirsin dedi bende nst yi her hafta biliyordum ama
Meltem2611 turkankrbyk özelse günü kağıda yazıyor zaten randevu oluşturmuyor sen 36. Haftanda git canım öyle rahat eder için sonra bir dahakini erkene atar doktor. Nst ye de koyar seni.
Meltem2611 turkankrbyk ben bazen çok çok erken oluyordu bir hafta ekleyip kendim gidiyordum. Günümde gittim sanıyorlardı onlar da.
teachervera turkankrbyk Çok geç değil mi? Ben 32+2 sabah gittim 34 de gel dedi 34+0 da gittim. 35. Nci hafta da tekrar gel bakalım nst ye bağlayalım sık sık görmek istiyorum bu haftalarda dedi
Neslihanbew turkankrbyk nst için bir şey demedi ama 30 dan sonra 2 hafta dedi benim de çok şükür bir sorunum yok ama vardır bir bildiği cnm doktorunun
Humeyra35 turkankrbyk Ben 33 haftaligim pazartesi basliycaz 10 gunde 1 nst giricem. Ama benim erken dogum riskim var kiz kardesim 37 haftada baslamisti. Kisinin gebelik surecine gore degisiyo demekki
Fatma_7 turkankrbyk doktorun öyle uygun gördüyse takılma bence bende en son 30 da gitmiştim 34 de gel dedi bu hafta gidicem 34 36 dan sonra 2 haftada bir çağırıyorlar genellikle yani benim çevremdekiler falan öyle gitti hep
Birpapatya4 Herşey yokunda ise öyle uygun görmüştür zaten acil bi durumda ağrı sızıda sen gidiyorsun acilden
Beyzan turkankrbyk benim doktorum 32-34-36-37-38 şeklinde çağırdı. Yani 32 den sonra 2 haftaya bir döndü 36 dan sonra her haftaya döndü