ZeynepKara Pelvan aynen öyle malesef ama sen yine kullandığın şeylere devam et çatladım diye bırakma yine faydası olacaktır
Pelvan ZeynepKara insallah olur hic catlamamak pek mumkun degil en azindan hafif atlatsam onada raziyim 🤗
Asrinbaby Pelvan aynen aslında ben bi yöntem buldum o da dinlenmek ne kadar çok ayakta durursan karnın geriliyo ama yatarken çok yumuşak oluyo zaten 2 3 haftamız kaldı yatalım ne olacak 😊
Pelvan Cansum1 benimkide kirmizi durmuyor mor duruyor 🤦♀️az simdilik detayli inceledigimde gozukuyor ama cogalacak gibiler kac haftaliksiniz
Pelvan Cansum1 ay o haftalar nedense bende kocaman bir gobek ve bol catlak hayal ettiriyor neyseki az kalmis 🤗
214765 Dilara0 Cansum1 Fatma_kurt 8. Çocuk deyince anladım adam resmen Allah korusun giderse gitsin kafasında. Hakkınızda hayırlısı
Pelvan Cansum1 29 haftaligim yeni yeni küçük cok dikkatli bakinca gozukuyor artik catlamaya baslicam sanirm 🤦♀️ acilisi yaptik 😊
Cansum1 Pelvan hemen badem yağı ve hint yağı al sür bnm biraz hafifledi gbi şakın nasıl olsa catlıcammm deyip sürmemizlik yapma soguk prezzz al birde hint ve bademe ygını
Pelvan Cansum1 soguk pres hic duymamistim 3. Aydan beri mustela yaglar faln kullandim ama bu sira biraz aksattim hemen fazlasiyla basliyorum tekrardan 💃🤗