GldnUysll Pelvan bende catlamam saniyordum ama popodaki catlaklari görünce oturdum bi guzel guldum ne alakaysa diye😂😂😂
Pelvan GldnUysll 😂 oluyormus bebeginiz kizmi 😊 kiz bebeklerde basenlerde genisleme daha cok.oluyor diyorlar 😊
Pelvan Deletedmom18 illaki canim onlar olmasa zaten bu kdr zorluk cekilmez🤗 ama engelleyebilmek icinde her seyi yapmaya hazirim 😊💪💪
Deletedmom18 Pelvan ben Eyüp sabri Tuncer’in zeytinyağlı kremini sürüyorum canım saf zeytinyağı da deneyebilirsin
Pelvan Deletedmom18 internette baktim kakao susam saf zeytin yag falan karistrdm hepsini arada kullaniyorum 32den sonra karin cok buyuyor diyorlar ama bakalim hadu catlamayanlardan olalim 😊
Deletedmom18 Pelvan benim karnım o kadar büyük değil canım 3 4 aylık gibi kimse 8. Ayda olduğuma inanmıyor Hadi inşallah çatlamazsınız
Sedacengiz 37+4 bende bugün çatladım😂 çok seviniyordum ha bitti bitecek derken birde ne göreyim 2 tane çizği. Gerçi yine şükür harita gibi olanlar var😂
Pelvan Sedacengiz 2 3 faln onlara raziyim korkum harita gibi olmak insallah bende senin haftana kadr 2 cizgiyle atlatirim 😊🤗
Pelvan Deletedmom18 benimde 2 haftadir birden buyudu hatta bu son hafta biraz daha buyuk geliyor normalden bilemedimki 🤔 budami genetik 😊
Btlblbl Pelvan aynen öyle rabbim tüm evlatlarımızı bize bağışlasın 6 kilo almıştım sadece oda son aylarda
Pelvan Btlblbl bazilari 2 3 kiloyla hamileligi tamamliyor ve bebekleride gayet iyo oluyor o yuzden merak ettim canim
ZeynepKara Pelvan hayır küçük küçük çatlıyo karnın büyüdükçe çatlaklar uzuyo ve genişliyo ben çok şey kullandım ama malesef faydalı olmadı 🙄
ZeynepKara Pelvan aynen öyle malesef ama sen yine kullandığın şeylere devam et çatladım diye bırakma yine faydası olacaktır