Elifemirhan Eylül de doğuracaklar burda mı neler yaşıyorsunuz ne durumdasınız biraz dertleşelim sohbet edelim
Pembe_duslerr Elifemirhan eylülün son haftası yada ekimin ilk haftası görüyor😍 25+4 olduk.ikinci gebeliğim bir kızım var şu an oğluşumu bekliyoruz.gebeliğim güzel geçiyor şükür sizin nasıl geçiyor
anneyim_33 Pembe_duslerr Elifemirhan hayırlı geceler hanımlar bende Eylül sonu Ekim başı olarak oğluşuma kavuşmayı bekliyorum hayırlısıyla 😇 ilk gebeliğim korkular var biraz 😁
ipek_94 Elifemirhan 27. Haftadayım ve sırt agrılarım ve mide yanmalarım arttı. Ama aynı zamanda iştahım da arttı bu zamana kadar 6 kilo aldım sadece ama bundan sonra daha dazla alırım diye düşünüyorum ama şimdiden kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum. Canım hiç ev işi yapmak istemiyor. Yürüyüş yapmaya bile üşenir oldum artık.
aselnannesi Elifemirhan 00.00 itibariyle ile 26 haftalik olduk sirt ağrısı dışında baska bir sorun yok çok şükür 😊😊
Elifemirhan Pembe_duslerr Benim 28 hafta oldu eylülün ilk haftası doğum olacak tahminimce ama çok kilo aldım kendi kilomda var çok zorlanıyorım
Ruj000 Pembe_duslerr benmde 24+4 adet tarihime gore 8ekim gorunuyor ama gunu gunune bilinmez tabi bende Eylül sonu ekim basi bekliyorum
Pembe_duslerr Elifemirhan kaç kilo aldınız acaba? Kızımda ben tam 23kilo almıstım 😁 dogum yaptım resmen 40ım çıktı direk hepsi gitti 5kilo fln kalmıstı normal kiloma.erkek oldugından mı hep ayakta kızımla vakit geçirdiğimden mi bu sefer yavaş gidiyor daha 6kilo aldım ilk geneliğime göre yavaş geldi yani bana☺️ Hiç takmayın hepsi geçip gidiyor
Pembe_duslerr anneyim_33 benimde ikinci ama bendede korkular şimdiden başladı.normal dogumla kızımı dünyaya getirdim nasip olursa oğluşumda öyle istiyorum🥰zor ama bir günlük birşey diye kendimi avutuyorum🙂
H2hamide ipek_94 al bendende o kadar canım bende 27+5 teyım ama daha 2 kilo aldım🤦🏼♀️Hiçbişi yapasım yok yıyesım yok bel agrım kasık agrım cok.cok değişik bi haldeyım nolcak sonum bılmıyorum🥺🥺🤲🏻
Fatosx 26+1 olduk bizde insallah vaktinde gelir minnoşlarımız♥️ Ben kaşınıyorum bide ellerim ayaklarım şişti kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum ya 7-8 kilo aldım bende🤕
Dereyee Merhaba 25+3 teyiz bizde.Eylül sonu Ekim başı nasip olursa. Ara ara daha çok yemek sonraları çarpıntım fazla oluyor.Geceleri bacaklarıma kramp girebiliyor ve baya zorluyor 😏 Bir de büyüyen bir göbüş ile hareket etmek biraz zorlaşmaya başladı 🙈
Mrvclkkk 29+1 deyiz bizde gayet iyi hissediyoruz. Agırlaşmaya başladıgımı bu son haftada hissetim. 8 kilo aldım şimdiye kadar. Korku endişd yok şimdilik. Rabbim sağ salim başa çıkabilmeyi nasip etsin hepimize.
Asyaa02 Elifemirhan ultrason kağıdımda 28 Eylül yazıyor. Ayak bileklerim çok şişiyor, özellikle gün içinde ayakta fazla kalmışsam davul gibi oluyorum 🙁
Sevvalkrbg Elifemirhan 26+5 oğlumu bekliyorum. Şuan midem nasıl yanıyor 😏 Bazı günler oluyor bazen hiç olmuyor yediklerimde çok etkiliyor galiba 😑 Biraz da ağırlaştım bakalım 30. Haftalar da ne olacak 🙄 Alisversileriniz ne durumda neler aldınız tamamlandı mı ☺️
Alagzpnr Sevvalkrbg aynıyız cnm benimde 26 +5 sırt bacak böbrek ağrısından uyuyamiyorum bide bulantilar yine başladı offf allah hepimize yardim etsin .
2prensesmom_ Elifemirhan vallahi 28. Haftadayım yorgunluk bitkinlik yerinden kalkamama bacak ağrılarım var zor yürüyorum 😃 tükenmişlik sendromuna girdim
Fatmaavcikara @Elifemirhan 29+2 yiz bizde Eylül 5 tahmini doğum tarihi , bel ve ayak ağrısı bide kilo alımı dışında bı sıkıntımız yok şimdilik herkese bı avazda kolaylık versin Rabbim 🤲