Ugurbocegim Kızlar bugün iğne vurulalı 14 gün oldu adet ne zaman gelir en geç çatlama belli olduktan sonra adet tarihi de belli oluyordu galiba
limon26 Bnde catlatma ignesi vuruldum beklemekteyim 15 .gun test yapmami istedi doktorum.senin bi belirtin varmi
Burcu3506 limon26 ben femara kullandım yumurtam kendi catladı adete 10′gün var göğüs agrm var sadece sizde var mı belirti
Ugurbocegim limon26 iğneden sonra kasık ağrısı oldu canım da şuan belirti yok arada bir bel ağrısı oluyor ama adet öncesi de oluyor ben belirtilere pek takilmiyorum ilk gebeligimde hiç belirtim yoktu
limon26 Burcu3506 bndede var ama yan taraflarda koltuk altlara dogru genelde oyoe olunca adet oluyorum sizin nasl bi agri
Ugurbocegim Burcu3506 yok canım arada bi giren iki saniyelik kramplar hafif ağrılar dışında bişeyim yok
Ilknnur55 Burcu3506 ben femerayla ikizlerime hamile kalmıştım 13-14. Gün test yap çıkar hatta ben 12. Günde test yapmıştım
Burcu3506 limon26 2 gündür uçlardaydı şimdi her yerde bende bu kadar erken başlamazdı ama bakalım her ay ayrı bişi yasıyorum zaten
limon26 Burcu3506 insallh hamileyizdr canim ne diyim rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin isteyen herkese
Sevcancan1 Ugurbocegim bende femara kullanip hamile kaldim catlatma ignesinden sonra 16. gun adet olmazsaniz hamilelik ihtimaliniz cok yuksek dendi bana
limon26 Ugurbocegim bnde birkez hamilelik yasadm nasip olmadi .ama gervkten farkinda degldim hatta oyleki temizlik fln yapiyodum agir kaldiriyodum ogrendkten snra baslamsti belirtiler 7 .haftdan sonra
limon26 Ugurbocegim ilk basta bnada zaman gecmiyodu sanki nasil sabretcm diyodum sonra bosverdim .🤭 hayal krikligi yasamk istemiyorum
Candan_35 Ugurbocegim ben ilk catlatma ignesini oldugumda catlamamisti yumurtam 15.gunu adet oldumm ikincide 15. Gunu olmayinca 16 gunu test yaptim cikmisti canim genellikle 17. Gune kadar olmazsan test yapin diyo doktorlar insallah nasip olmuştur sizede yarabbimmm 🤲🤲🤲🥰🥰