Kamile71 Deletedmom_33 bende bu hafta bırakayım en iyisi ya ne saçmalık doktorların hepsi farklı bişey soyluyo ayrıca devlettekilerin neden renkli ultrasonu yok yani bebeğe kan akımını goremiyolar buda ayrıca bı saçmalık illa özele gitmeliyiz herkesin o kadar gidecek durumu yok
Kamile71 mutluugizz bende bu hafta bırakayım en iyisi zaten saçmalık devletteki kan akımını goremiyo illa özele gitmem gerek ozeldekilerde çoğu zaman ilgilenmiyo kafamıza göre bırakacaz sanki ne biçim doktorlar var hepsi farklı bişey soyluyo
Kamile71 mutluugizz sağol canım bende 34 de bırakayım o zaman geçen hafta iki gün kullanmadım yüzüm filan çok şişti ondan mı oldu acaba
LimonCocuk Ben de ilk doğumumda coraspini 35te bıraktım, iğneyi de doğumdan bir gün önce.. şimdi de 22 haftalığım Dr yine 35te bırakırız diyor..Sağlık olsun 🍋
feyzaa34 Kamile71 kızlar coraspirin yan etkisi varmı tansiyon için kullanmak istiyorum üstelik korona geçirdim 9 haftalıkken doktorumdan isticem
Kamile71 feyzaa34 banada tansiyon riskine karşı yazmıştı doktor baş ağrılarım çok oluyodu 15. Haftada
feyzaa34 Kamile71 canım kaçtı tansiyonun bende şuan hastanedeyim isticem inşallah kullan der benim 14.8 16.8 değişiyor
Kamile71 feyzaa34 bende normal cikiyodu ama ödem vardı baş ağrısı vardı yani riskim vardı o yüzden erken başladık sen kaçıncı haftadasin ona göre erken basla önlem amacli