Deryaderinn zehranurr zehranurr bebek deterjani kullan mutlaka bazı ürünler renk verebiliyo ben renklerine göre ayırıp yıkadım
imgeeftelya zehranurr benim makinemde narinler diye bir bölümü var orda yıkadım sen 30 derece 600 devirde çalıştır hiç bişey olmaz merak etme pembe battaniyem vardı 10 lu hastane çıkısında onuda attım beyazlara da bişey olmadı 🙏 hepsi attığım gibi çıktı
Asyamira zehranurr 30 derece de 40 dakika beyaz pembe karışık olmak üzere yıkadım 800 ya da 1000 devir de sıktırdım herhangi bir sorun yaşamadım, koyu tuhaf renklere olanlara çok güvenememistim ayırdım onları 😂
Deryaderinn Canboni Dalin Bebek sıvı deterjanı ve yumuşatıcın ile yikaldim ilk camasirlarini ama az döktüm ayrıca sivenoda aldım
beyza1234 zehranurr en kaliteli kıyafetlerde bile cok hafifte olsa salma olabiliyor renkte . mendiller var renk karısmasın diye onlardan alın ben ilk yıkamada kullandım iyi ki kullanmısım
kumsalmomyy zehranurr dakikası yeterli olur zaten temizler ama 800 devir sıkma genelde çok kırıştırıyor ütü yaparken sizi zorlamasın bir de bende pembe ve beyazı aynı anda yıkadım tek seferliğe mahsus birşey olmadı renk geçme durumu gibi