yamacinannesii tugbaoztrk ay benim de oluyo sağ sol farketmiyo böyle pıt pıt baya baya hissediyorum yani 19+4 hamileyim ama daha ben 🙈
Eminekrtl tugbaoztrk baş kısmı aşağıda olduğu için benim de kasığımda atıyor ilk kızım başı yukarıdaydı o tam ortalarda atıyordu oğlum başı aşağıda olduğu için kasığımda hissediyorum ☺️
dilsinati BusraUras doktorunuz o pıt pıt atam şeye ne dedi? Benim ilk kez hugün başladı 39+4 üm? Ne demekmiş bu
MelH tugbaoztrk ayy hıçkırık o bende hissediyorum aynı yerde başı orada olduğu için bazen çok uzun sürüyor hatta çok üzülüyorum hickirmaktan yoruldu çocuğum diye ama hickirmasi aslında güzel birseymis cigerlerinin geliştiğini söylüyorlar 🙏🙏❣️❣️❣️
dilsinati BusraUras yani ağzı mı orda? Yoksa bagırsak tarafları vs mi? Onu anlamıyorum ve çok rahatsızlık vermeye başladı huzursuzlandım. Yoksa bu nabız olmasın ?
Canany dilsinati sen hıçkırdığında nasıl başın ileri geri hareket ediyorsa o da orda hıçkırdığında bebekte oynama oluyor
dilsinati BusraUras ya ben huxursuz oldum neredeyse sabah 10′ndan gece 03:30 şuan durmadı sürekli o pıt pıt dediğiniz şeyden normal mi? Yoksa bi sıkıntının belirtisi mi?? Lütfen aydınlatın
BusraUras dilsinati bebeğin hıçkırması normal birşey diğer hareketlerinde bir sıkıntı yoksa korkmayın ama içim rahat etsin diyorsanız bir doktorunuza danışın içiniz rahatlasın.