BusraUras tugbaoztrk bebişiniz kaç haftalık? Doğum pozisyonuna girmiştir ya elleri ya da hıçkırığıdır. Bende de aynı durum bu.
tugbaoztrk Eminekrtl Çok aşşada atıyor ama oraya kadar bebek geldiyse dogururdum diye düşünüyorum 😂😂😂😂😂
Eminekrtl tugbaoztrk baş kısmı aşağıda olduğu için benim de kasığımda atıyor ilk kızım başı yukarıdaydı o tam ortalarda atıyordu oğlum başı aşağıda olduğu için kasığımda hissediyorum ☺️
MEAsya tugbaoztrk bnm kızım bas aşağı doğum pozisyonunda o yüzden bnde senin gibi kasığımda hissediorum hickirigini cnm🙂
tugbaoztrk MEAsya Benim baş asagimi degilmi bilmiyorum doktor birşey söylemedi 😊 o yüzden endişelendim bide 2 3 gündür ağrı girdi kasigima
BusraUras tugbaoztrk bende öyle olmuştum. Doktora gidince nasıl durduğunu sordum. Burada ne var böyle pıt pıt atıyor hep dedim doktorumda öyle dedi bana.
tugbaoztrk BusraUras Bide ç ağrıyor kasigimin sol tarafi doğuma 30 gün olmasa doguruyorum sanicam 😂 Allah hepimize yardım etsin
dilsinati BusraUras doktorunuz o pıt pıt atam şeye ne dedi? Benim ilk kez hugün başladı 39+4 üm? Ne demekmiş bu
BusraUras tugbaoztrk amin inşallah. Benimde oluyordu iğne batması gibi. Doktorum normal onlar sancı değil demişti.