Erson Bey de sezaryen doğumumu gerçekleştirdim , yoğun bir doktor her istediğiniz de ulaşamıyorsunuz. Hamileliğimin 7. Ayında covid oldum. Bilgi vermek için kendisine asla ulaşamadım. Mesai saatleri dışında özelden arandığı zaman inanılmaz tersliyor deneyimle sabit. Ama muayenehanesinde çok güler yüzlü insanı rahatlatan bir yapısı var aynı zamanda esprili bir doktor. Sezaryen esnasında benimle asla iletişime geçmedi, sorduğum sorular cevapsız kaldı ameliyat ekibiyle konuşmaya devam etti. Fakat sezaryeni çok profesyonel şekilde yaptı kesi yeri çok küçük ve bir hafta içinde ayağa kalktım 3 ay içinde de kesi yeri tamamen iyileşti. Doğumdan 7 gün sonra kontrole çağırdı bir daha gelmene gerek yok dedi. ( Normalde 40 gün sonra tekrar doktor kontrolüne çağırılmam gerekiyormuş) Gebeliğimin son aylarında her hafta çağırmasını beklerken 15 te bir çağırıyordu. Bunu da yoğun bir doktor olmasına bağlıyorum. Gitmek isterseniz bunları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Benim gebeliğim riskli olmadığı için ben memnun kaldım kendisinden, ama riskli bir gebeliğiniz varsa arayıp bilgi alabileceğiniz, sürekli iletişim haline olabileceğiniz bir doktora görünmenizi öneririm. :)