iremcannn1907 Mercimegimbenim canım çorluyu bilmiyorum ama Tekirdağ merkezde Sinem Albayrak kaya’ya gidiyorum ben, aşırı aşırı memnunum. Şiddetle tavsiye ediyorum. Eğer merkezde olur dersen aklında bulunsun
Mercimegimbenim iremcannn1907 Tekirdağ I düşündüm canım hatta Esengül hanımı istiyordum, ama ha diyince gidilmez her hangi durum da gidemem diye istemedik eşimle. Sağlıkla dünyaya getir inşallah 😌
Mercimegimbenim Asyamira bir arkadaşım gitti ona down send olabilir falan diye korkutunca bir daha ona gitmedi ben de olumsuz etkilendim, yoksa çok memnun var 😌 sağlıkla dünyaya getir inşallah
iremcannn1907 Mercimegimbenim bende malkaradan gelip gidiyorum canım bize daha uzak. 15te bir gidip geldim şimdiye kadar. Esengül hanımı ben bir iyi duyuyorum bir kötü. Çok giden arkadaşım vardı. Sinem hanım da karar kıldım ve çok memnun kaldım bende
Mercimegimbenim Masal53 bende Oğuz beye gidiyorum kendisinden çok memnunum ama sezaryen derlerse Oğuz beye gözüm kapalı teslim olurum da normal de ebelere bırakmak istemiyorum kendimi 😂 o yüzden özel doktor arayışındayım, hem de muayenelere eşimle gitmek için.
Masal53 Mercimegimbenim evet oğuz beye çok hasta var dün erken gittim sıra almak için sekreterin başında durdum hep gelen oğuz bey dedi 🤔🤔
Mercimegimbenim asyamm59 canım tanıdığın dilber hanım da normal doğum mu yaptı acaba, ben. Normal doğum destekleyen istiyorum çünkü. Dilber hanımı ben de duydum.
asyamm59 Mercimegimbenim tanıdığımız yaşından dolayı sezeryan yaptı. Ama eşimin arkadaşı normal doğum yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Mercimegimbenim iremcannn1907 inşallah ben de iyi birine denk gelirim ❤️ Sağlıkla dünyaya getir inşallah canım.
Mercimegimbenim Masal53 Oğuz beye ya randevu alıp gideceksin yada çok erkek saatte gidip sıra kağıdına ismini yazdıracaksın. Ben senin gibi gittim bir kere 😂 8 de gittim akşam 4 te sıra geldi. Daha tövbe dedim.
Masal53 Mercimegimbenim 😁😁 ben dün isim yazdım listede 53 numaraydım sonra geçtim masa başına sıra alanları izledim abdullah beye sadece 12 kişi sıra almıştı ve benim numaram 55 di ondan sonra bekle ALLAH bekle bi türlü sıra gelmedi 11.50 11.55 de sıra geldi sonra muayene oldum 🤔
Masal53 Mercimegimbenim çok saol yaaaa bende sürekli takip ediyodum randevuları iyi ki söyledin randevumu aldımm 😘😘 gel öpcem 😘😘
Masal53 Mercimegimbenim oyy teşekkür ederim gerçekten dünden beri takip ediyodum şimdi aldım 😘😘 tatlı hamişşş bebişin sana benzesin inşallah sağlıkla doğsun inşallah 😘😘