Kyhan mlkkk Biz aslinda kilonun onemli olmadigimi biliyoruz ama yinede istiyorux iste bakamamis gibi hissediyorux galiba ben oyle dusunuyorum 🙂
Cennet-polat Kyhan bulur insAllah muz kaşar badem fındık beslenmenize biraz daha özen gösterin bu haftalarda alır kilo 🤲
MDT Kyhan şimdiden diyete başlamış hanımefendi 😊ben de kendimi çok suçladım ama 2-3 hafta gerçekten beslenmeme dikkat ettim baktım ki hala çok almıyor. Ben de artık yapısının öyle olduğuna ikna oldum
Eylul_naz09 Kyhan aynen dogru et ,yesıllık ,pekmez ,muz ,kasar ,peynır sut gbı gıdalar tukettıgınde ıse ılla yarar ıdeal kıloya ulastı mı ztn dogunca alır gereklı olan kılosunu
Begumunannesi Kyhan kıymalı tarhana çorbası falanda iç rica ederim nedemek 3 gun et ürünü tukettim 350 gr aldı bebeğim 1 hafta yesen bebişin kilosuna ulasır🤗
Giz3ww Kyhan protein ağırlıklı beslenin şu an 38+4 teyim gebelik şekerim vs yok bebek çok kilo almasın normal dogurabileyim diye bir haftadır vitamin ilaçlarımı bile kestik 500 gram almis şu anda 4300 ve yarın sezeryan oluyorum.İnanin hiç özel beslenmedim sadece çok meyve tüketen haftada 3-4 defa et tüketen biriyim kendim sadece 8 kg aldım ama genetik olarak bence çocuk almaya müsait oluyor normal doğumu yaşayamadıgim için üzgünüm açıkçası hayırlısı olsun tabikide aldığım çogu şeyide çok az giyebilecek kilolu bebek sağlıklı bebek demekte değil ben doğum kanalından geçip ciğerlerideki suyu vs atmasını bağışıklık kazanmasını standart bı kg da olmasını çok isterdim ayrıca bebek son haftalarda daha çok alıyor kanala girince almıyor vs doğru değil bebeğim 2 haftadır kanalda acilmam var doğdu doğacak bekliyoruz ama hala kilo aliyor.O yüzden böyle şeyleri takmayın doğunca zayıf bebekler daha çok kilo alıyor kilolu bebekler zayıf oluyor yeme problemleri olup zayiflayabiliyor sağlıklı olsunlar yeter.
Kyhan Giz3ww rabbim dogum gecidinizi kolay eylesin insallah evet oyle deniliyor zayif olmasi iyi diye ama iste biz anneler ikna olamiyoruz suan tejk istedigim.kilosuna ulasip saglikli olmasi
sibel1409 Kyhan 34.haftada bebeğim 3kg dı. Şuan 35+5 olduk şuan ne kadar bilmiyorum ama beniö bebeğim anormal büyükmüş🙈 hiiiç canınızı sıkmayın. Sağlıklıysanız ikinizde daha ne olsun. Kilonun hiç bir önemi yok. Ayrıca sizin bebeğinizin kilosuda gayet iyi ☺️
Kyhan sibel1409 maşallah tebarekallah 😍 bunyeyle alakali demekki hepsi saglikli olsunlarda hepsi yeter bizlere
gul_bf Kyhan benimki de 34.haftada 1800 çıkmıştı burdan sordum genel olarak zayıf dediler bir de burda kilolu kilolu bebekleri duyunca biraz etkilendim bende haliyle. Tabiki her şeyin başı sağlık, kilo sağlık demek değil ama insan istiyor :) iki hafta boyunca günlük muz tahin pekmez yedim düzenli olarak 36.haftamda 2535 çıkmıştı. Böyle şeylere ağırlık verince biraz daha çabuk kilo alıyorlar tavsiye ederim
Kyhan gul_bf suan bende sizin yasadiginz seyi yasiyorum anlamissinzdir illaki etkileniyor insan kiyas degilde annelik icgudusu insallah bende hirsla ulasrim o 2500 e 🙈🙈🙈
Havva-61- Kyhan 36+2ďe gittim 2250 gramdı 2 hafta geriden geliyor dedi insanın morali çok bozuluyor sabahları 4 kaşık pekmez 2 tane ceviz 1 büyük bardak süt kabak çekirdeği ve kuru üzüm tüket dedi birde balık yağı verdi inşallah normal kiloya dönerler
Kyhan Havva-61- insallah alirlar minnaklar evet etkilendim malesfki hepde saglikli olsun diyenlerdenim ama kiloyuda takiyormus insan