Kyhan 34 haftaligim kilosuna bugun doktor 1900 gr dedi cok degil ama biraz minyon dedi duzenlide besleniyorum aklim karisti sizce cok fark varmi normal olmasi gerekenle
nevingny Kyhan 2,5 kilonun üzerinde doğan her çocuk sağlıklıdır dedi doktorum biz de de gelişim geriliği vardı karın çevresinde. En son günde 2 kere süt ve pekmez içmeye başladım. 10 günde ilk defa 500 grama yakın almış. Kaldı ki bundan sonra daha da çok alırlar bence
MDT Kyhan o haftada benim de 2043 gramdı. Bir hafta geri dedi doktor. 35+4′te 2150 gram olmuştu. Doktor bunun yapısı böyle yapacak bir şey yok dedi. 🤷🏻♀️
Eylul_naz09 Kyhan 31-32 haftalık arası 1900 dü .her bebegın kılo alımı gelısımı farklıdır aıle yapısına gorede degısıyomus ztn onemlı olan saglıklı olması doktorunun yorumu onun harıcınde cokta takılma kıloya .brz dha alsn dersen proteın agırlıklı beslen blkı ıse yarar
Kyhan nevingny pekmezi bende deneyeyim insallah ise yarar tedirgin oldum biraz beslenmeyede dikkat ediyorum halbuki
Kyhan MDT yani benimkinede minyon dedi ama iste hamile psikolojisi galiba ister istemez takiyosun kiloyu
Kyhan Eylul_naz09 evet anne baba minyon bebegi iri bekleyemeyiz dedi ama daha iyi beslenmeye calisayim saglikli olup 2500 olsn da
MDT Kyhan bu durum başka bir şeyden kaynaklanmıyorsa ve 3 haftadan gazla değilse korkulacak bir şey yokmuş. Benim 32. Haftada 1600 gramdı. O zaman baya korktum ağladım falan. 2 hafta deli gibi beslendim. 2043 gram oldu. Sonra aynı beslenme düzenine devam ettim 10 günde 2150 grama ulaştı. Yani kilo alımı bşraz yavaşladı. Ama doktor bebek gayet sağlıklı, bebeğe giden kan akışında galan da sıkıntı yok. Minnak olmak istiyor. Muhtemelen de öyle doğacak sen dünyayı yesen de fayda etmeyecek anlaşıldı dedi 🤷🏻♀️Ama ben yine de beslenmeye devam ediyorum😌
Eylul_naz09 Kyhan aynen dogru et ,yesıllık ,pekmez ,muz ,kasar ,peynır sut gbı gıdalar tukettıgınde ıse ılla yarar ıdeal kıloya ulastı mı ztn dogunca alır gereklı olan kılosunu
teachervera Kyhan Ben de ağzıma sürmüyorum ne yumurta ne balık ne ceviz. Hamileliğim de de yemedim. Ama protein kilo aldırıyor doktorum bana da dedi
Begumunannesi Kyhan canım et ürünlerini çok fazla tüket çok hızlı kilo aldırıyo hergun yemeğe calıs bebek kanala girdiğinde kilo alamıyo malesef kanala girmemişse eğer olabildiğince et ye bebiş kilo alsın 🧿
Kyhan Begumunannesi cok tesekur ederim insallah alir ya sagliklica 2500 e varsinda daha fazlasni beklemiyorum zaten bende minyonum
Cennet-polat Kyhan minyondur belki canım doktorumda bana 2500olmazi bizim için yeterli diyor sağlıklı olsun kiloyacok takılma senin sütun besler doğunca Allah’ın izniyle 🥰
mlkkk Kyhan benim bebeğim 32de 2500dü ama hafta olarak 34 gözüküyordu yani gelişimi öndeydi bizde karı koca uzun iri yapıya sahibiz haftada 200gr alıyor en az bizim bebişin normali sanırım bu,yani her bebeğin gelişimi bir değil anne baba etkisi de var bu zamana kadar gelişimi haftasıyla uyumlu ve kilo alımı hep düzenli arttıysa bebeğinizin normali bu kilodur önemli olan düzenli kilo alması 😊
Kyhan mlkkk cok tesekur ederim ben aile etkiliyormus evet haftasiyla cok az fark var dedi doktor ama annenin gozu hep yuksekte oluyormus malesf 🥰🥰
Begumunannesi Kyhan kıymalı tarhana çorbası falanda iç rica ederim nedemek 3 gun et ürünü tukettim 350 gr aldı bebeğim 1 hafta yesen bebişin kilosuna ulasır🤗
mlkkk Kyhan öyle gerçekten bizimki önden gitmesine rağmen biraz daha kilo alsın tombul oldun filan diye arada saçmalıyorum ama kilodan ziyade bebeğin organ gelişimi önemli doğduktan sonra her türlü kilo alıyor zaten 😅
Kyhan MDT yaa demekki onlarda kendilerine dikkat edip sınır koyyolarsa 🙈 bende uzuldum oyle diyince insan kendini sucluyor bakamadimmi diye
Kyhan mlkkk Biz aslinda kilonun onemli olmadigimi biliyoruz ama yinede istiyorux iste bakamamis gibi hissediyorux galiba ben oyle dusunuyorum 🙂
MDT Kyhan şimdiden diyete başlamış hanımefendi 😊ben de kendimi çok suçladım ama 2-3 hafta gerçekten beslenmeme dikkat ettim baktım ki hala çok almıyor. Ben de artık yapısının öyle olduğuna ikna oldum