Thutik merhaba bebeğinizi sağlıkla büyütün.genel anestezi mi aldınız spinal mi?sezaryene babalar da girebiliyor mu?

orkide21 evet spinal olacağım inşallah bebek iri olduğu için ve kendi gelmediği için malesef hayırlısı olsun inşallah bütün anneler sağlıkla kucaklarına alsınlar.

Mollier epidural spinal kombine anestezi yaptık, zaten hastanenin ilk önerisi o olmuştu. Eşim de benimle birlikte girdi operasyona sadece covid testi istiyorlar girecek kişiden

Kursad2019 amin evet erken en azından 38 dolsun istiyorum ama inanın çok zorlanıyorum dönerken vajşnam agrıyor yuruyemıyorum dışarı çıksam eve gelsem mahvoluyorum

orkide21 haklısınız bendede oluyor zaman zaman ama sabır 38 +olsun mutlaka zaten Önermiyor doktor Küvez sıkıntısı falan olmasın diye solunum sıkıntısı olmasın diye

Kursad2019 Allah korusun doktor 38 de alırım istersen seseryanla dedi ama aslında en güzel 39. Hafta diye biliyorum

Bende Acıbadem Altunizade de yaptım ilk doğumumu tek kelimeyle mükemmeldi herşey otel konforundaydı yemekler etli ve aşırı lezzetliydi doğum sonrası ücretsiz kuaför hizmetleri vardı saçlarımı vs yapmışlardı depend almanıza gerek yok ben almıştım ama hastanenin pedleri çok iyiydi onları kullanmıştım. Emzirme danışmanı gelip emzirme için yardım ediyordu her konuda güleryüzle karşıladılar tüm nazınızı çekiyorlar verdiğim para helal olsun 💓 ikinci doğumum içinde orayla anlaştık inşallah yine memnun kalırım🤲

Hatta ücretsiz diyetisyen desteği bile vardı nasıl beslenmem gerektiğini ayrıntılı şekilde anlatmışlardı

orkide21 evett en iyi zaman 39 benim suyum azalmamıştı 38.4 aldı alalım dedi

Twolittlebabies her Acıbadem aynı değil birde Acıbadem’lerin doğum paketleri var 9 binden başlayıp 20 bine kadar doğum paketi var Atakent acıbademde

• Svd bunu beğendi.
                  4 gün sonra

orkide21 doktorum elif ganime aygündü, bebek makat geliş ve iri olduğu için sezaryen oldu iyi durumdayız 👼 fotoğraf çekimi için önceden başvuruyoruz. Sezaryen ise yatış saatinde gelip ön çekim yapıyorlar beraber operasyona gidiyoruz, operasyondan sonra gidip ertesi gün belirttiğimiz saatte tekrar geliyorlar. Kuaför vs geldikten sonra çağırdık biz 💗 normal doğumsa başladığında arıyorsunuz o zaman geliyorlar. Çekim için kendi konseptleri var zaten ama isterseniz sizin istediğiniz tarzda bir çekimde yapabiliyorlar

7 gün sonra

orkide21 her acıbadem bir değil benim gittiğim pandemiden dolayı herşeyi kaldırmışlar sadece çocuğun ilk kıyafetini veriyoruz dedi😀

seldaas sizin ki hangisi , ben aradım herşeyi veriyoruz dediler 😅

seldaas aaaa onlarda iyice pintilermiş ben aradım detaylı söylediler çanta falan veriyoruz dediler