Seranad vuslat_ekimde yapmadı perinatologta 2 tedavide hemen hemen aynı dedi ben doktoruma bıraktım daha iyisini bilirsiniz dedim böyle gitti çok şükür
Moonlight1 Senay1 erken doğum hikayem benim de var malesef 18 hafta enfeksiyon nedeniyle şimdi yine hamileyim 8 haftalık sanırım 12. Haftada dikiş atılacak ne olur bilmiyorum
Aryapoyraz Seranad gercekten mi Allah yardım etsin yatmak bana göre cok zor birsey sağlıkla alın kucağınıza inşallah peki yanınızda biri var mı
beybisi26 Senay1 bana da yasak her şey sabah sağlam kahvaltı yumurtalı öğlen çorba salata ara da meyve boğazım kurtlanırsa dondurma ikindileyinakşam sebze yemeği köfte balık vs tarzı akşam yatmadan önce unutmazsam süt içiyorum.
beybisi26 Seranad maşallah iyi otuzlara gelmişsiniz biraz daha sabır 🥰🙂 ben de 24 den ber yatıyorum 29 olduk biz de
Seranad beybisi26 sabretmeyi bebişle öğrendim gerçekten zor bir süreç ama şükretmeyide öğrendim. Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallaahh 🙏🙏
vuslat_ekimde Senay1 Allah sağ salim bebeklerimizi kucaklamayı nasıp etsin bende yatıyorum lavoba dışında yasak kalkmak