Piremses0 yasemiinorhn 2 bebek yok sadece bir bebek ve yolk sac var orada. Bİrisi yolk sac diğeri bebek
yasemiinorhn Piremses0 benim yakın arkadaşım hamile şimdi 7 haftalıkken hiç böyle değildi bir tane görünüyordu dedi acaba ikiz falan mı dedi ondan kime atsam aynısını söyledi
kelebegimm07 Piremses0 yolk saç bu kadar belli oluyormu sizin Ultrason fotoğrafınızda bu haftalarda? Benim gözükmüyordu bile
yasemiinorhn kelebegimm07 hayırlısı olsun o zaman ne diyim inşallah ilerleyen zamanlarda daha net belli olur 🤭🌼
kelebegimm07 yasemiinorhn https://resimyukle.link/i/ODxaW 7 haftalık cnm bak bu şekilde bebekten başka bişi gözükmüyor
Piremses0 kelebegimm07 görünüyordu bebek hangisi diyorduk bu diyordu doktor ayırt edilmiyordu çünkü tek yumrta ikizi olsa anlar bence doktor
yasemiinorhn kelebegimm07 bende de çok net ayrı ikisi de ondan şaşırdım zaten ki genlerde ikiz yok 🙄😬
zehranurr yasemiinorhn tek yumurta için genlere gerek yok canım. Eğer durumun varsa bi kereliğine birde özele git istersen
Mucize_ yasemiinorhn bende ikiz gibi gördüm ve bariz belli acaba doktor neden demedi :) hani görüntü bu kadarbelli iken , siz başka bi doktora daha gidin bakalım ne dicek hatta ilk başta söylemeyin gittiğiniz doktor ne dicek
yasemiinorhn Mucize_ Bakalım kısmetimizde varsa inşallah öyledir. Evet başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum ☺️☺️🤭