yasemiinorhn Kızlaaarr 6+5 haftalık hamileyim. Bugün ultrasonda yeni görebildim bebeğimi kalp atışını da duydum Allah’a binlerce kez şükürler olsun. Ama ultrason fotoğrafında 2 tane var gibi duruyor ikiz olma ihtimali var mı
kelebegimm07 yasemiinorhn googleye hızlı resim yükle yazın . Yükleyin oraya bağlantıyı kopyalayıp buraya yapıştırın sonra
zehranurr yasemiinorhn ama bu fark edilmeyecek gibi değil ki kalp atışıda duyulurdu ikisininde. Özel mi devlet mi?
Piremses0 yasemiinorhn 2 bebek yok sadece bir bebek ve yolk sac var orada. Bİrisi yolk sac diğeri bebek
Mucize_ yasemiinorhn bende ikiz gibi gördüm ve bariz belli acaba doktor neden demedi :) hani görüntü bu kadarbelli iken , siz başka bi doktora daha gidin bakalım ne dicek hatta ilk başta söylemeyin gittiğiniz doktor ne dicek
yasemiinorhn kelebegimm07 bende onu diyorum işte bunu bir tek ben değil herkes söyledi ikiz mi diye doktor fark etmemiş olabilir diyorum
kelebegimm07 yasemiinorhn arkadasiminda ikizi oldu tek yumurta ikiziydi dur ondan fotoğraf isticem 7 haftalıkken nasillarmis bakalım
yasemiinorhn kelebegimm07 ay çok güzel olur ben aslında internetten baktım da biraz sanki böyle olan da var olmayan da
yasemiinorhn zehranurr ona ayrı ayrı bakması gerekiyor ayrı odaklanması gerekiyor yani kalp atışını aynı anda duyamazmışız.. Devlete gidiyorum
zehranurr yasemiinorhn canım tek yumurta ikizlerine hamileyim. İki bebeği görünce ikisininde ayrı ayrı kalp atışını dinletti. Biliyorum nasıl olduğunu
kelebegimm07 yasemiinorhn fotosunu attım seninkinin onunkiler telefonda yokmuş canm benimkide böyleydi diyor ikiz galiba 🤭
yasemiinorhn kelebegimm07 hayırlısı olsun o zaman ne diyim inşallah ilerleyen zamanlarda daha net belli olur 🤭🌼