Hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz kızlar devlette doğum korkutuyor beni çevremin söylediklerinden dolayı ilgi alaka nasıldı var mı yapan ?
Gümüşhane devlette doğum yapan var mı ?
Kimse yok mu ?
Merhaba bende gümüşhane devlet hastanesinde düşünüyorum doğumu normal olursa eğer. Sizin bir bilginiz var mı doktorlar ebeler ortam koşulları hakkında? Benim hiçbir fikrim yok nasıl olup biticek🤦♀️
happycatnap Melike hanıma gidiyorum daha iyi ilgileniyor diğerine göre. Onun dışında ebeleri az çok tanıyorum ama açıkcası trabzon uzak olmasa burda doğum yapmam yapan tanıdıklarım memnun kalmadı mecburen yapıcaz artık 😊
Bende melike hanıma randevu aldım henüz tanışmadım ama genelde onu öneriyorlar. Peki tanıdıklarınız neden memnun kalmamış kişilerden mi hastane ortamından mı? İnşallah güzel geçer doğum🙏
happycatnap doğumu malum ebeler yaptığı için ebeler pek ilgili değiller. Aralık da görümcem doğum yaptı gündüzden yatışı yapıldı suni verildi gece 5de bebek doğdu gece ebeler uyumuş görümcem bebek artık geliyordu bağırıyorum bakmıyorlar dedi eşini aramış eşi doğumhanenin ziline basmış da uyandırmış ebeleri apar topar doğumhaneye almışlar girer girmez doğmuş bebek. Ebeden ebeye fark vardır tabii inşallah 😊
Aman Allahım🤦♀️ iyilerine rastgeliriz inşallah
happycatnap aynen inşallah 😊