Umudayolculuk36 9. Ayıma kadar 2 ana öğün 2 ara öğün yaptım. Genelde kahvaltı peynir zeytin domates salatalık yeşillik, 1-2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 yumurta , 2 ceviz. Arada avokado, tahin pekmez ekledim . Öğleden sonra meyve süt , akşam ekmek makarna pilav olmadan bol salata ile yemek yedim en geç 18:30 da . Ara öğün olarakta badem fındık kuru üzümvs. Aburcubur kızartma hamur iii tatlı hazır içecekler yoktu. Nadiren canım isterse tükettim. 9. Ay bitti son bir aydır çok dikkat edemiyorum. Yine sağlıksız şeyler yemiyorum ama porsiyonlarım arttı. Hava sıcak çok fazla meyve yedim. Bu şekildeydi . Bütün gebeliğimde neredeyse hiç aburcubur yemedim. Bir kaç kez dışarıdan yemek yedim. Ev yapımı kek kurabiye vs bir kaç kez yedim. Haftada 1 sevdiğim bir şey yedim. tabiki abarttığım günler oldu , ama yediklerim hep ev ürünleriydi. Kilom ve bebek gelişimi iyi geçti. Kilo kontrolü çok önemli bence dikkat edin, heö çatlak oluşumu hemde bel sırt ağrısı hemde hareketlerinizin kısıtlanması açısından rahat edersiniz son ay çok zor oluyor. Haftada 5-6 gün yürüdüm, yürümediğimde ev işi yaptım. Hareketli geçti Tuz tüketmedim ekstra buna rağmen ödem lduğu günler oluyor. 40 haftam bitti 8 kilo aldım.