Kubrakorkut Dry35 ya evet dikkat edin şimdi ne durumdasınız bildiğim kadarıyla cbk düşüyor Muş ztn ilacı kullanınca
Dry35 Kubrakorkut yanlış yazmışım hatta 42,76 imiş 150lik ilaca başladım şuan 0,14 doz aynı hafta sonları yarım doz dedi doktor
Muallimesi Merve5260 3 tehlikeli değil benim doktorum 3 ten sonrasına ilaç başlıyoruz dedi. Değişimine gelince evet sonuçlarda farklı çıkabilir benim 1 hafta arayla farklı çıkmıştı. Zaten hamilelerde önemli olan ilk aylarmış sonradan çok fazla oynama olmuyormuş
Merve5260 Muallimesi ya bir de şey sıkıntısı var açken verdiğim kan tahlilinde normal çıkıyor tokken verdiğim kan tahlili de 3.01 çıkıyor onu anlamadım ben …
1999luanne Dry35 pardon cnm 114müş hatta LEVOTİRON 25mcg olanı inşallah dozu az gelmez fazlada gelmez ben hamile olduğumu şans eseri dahiliyeye başka şikayet için gittiğimde öğrendim. Gebelik testlerinde değil yani
citlenbigim2212 Merve5260 valla canım gebeliğimin başındaylen tiroid için ilaç yazdı doktorum ki 3 hak getire tiroid değerimin 5.07 olduğunu öğrendim ilacı marttan bu yana kullanıyorum ve geçtiğimiz hafta değerimin 2.77 ye düştüğünü ve bendekinin haşimato tiroid olduğunj öğrendim ilacını düzenli kullan gerisi ALLAH’ın takdiri
Momcans Merve5260 endkronoloji doktorunuz nerede acaba istanbulda yasiyorsaniz doktorumu onerebilirim
Zehrakaan Merve5260 ilac iciyorsaniz icmeden kan vermeniz lazım diger türlü yanlis sonuc cikiyo aclik tokluk farketmiyo İlk gebeligimde cikmisti benimde yaklasik 5 senedir duzenli ilac kullaniyorum benim ikinci gebeligim ilk ay hormonel 4.75 cikmisti 3.50 sınır 2.50 3.00 ideal olani siz duzgun bi dahiliye uzmaniyla görüşün bence
Dry35 havvagk ya kuzum benimde 42,76geldi 15 haftada valla burnumdan getirdiler 3 doktor gezdim şimdi 0,14 ilacı hala aynı dozda hafta sonu yarım içerek devam ediyorum 21 haftadayım kaç haftadasınız doktorunuz bişey söylemedi mi
havvagk Dry35 biz sizinle daha öncede konuşmuştuk hatırlarsınız belki 19 haftadayım bende haftaiçi 100 haftasonu 150 alıyorum en son gittiğimde istenilen seviyeye ulaşmıştı baya düştü yani her ay düzenli endokrin doktoruna gidip kan veriyorum. Değere göre ilacı arttırıyor yada azaltıyor. Simdilik bir sıkıntı yok ama bakalım ☺️
Emel123 Merve5260 benim de yüksek. İlaç kullanıyorum. Çok şükür 32. Haftaya kadar geldim. Korkma. Kötüyü çağıırma😊
Sibelrx Merve5260 troidle dogum yapanlar varmi aranizda bebekte bi sıkınti yasayan oldumu acaba bende dusuk cikti yeni baslamis korkulacak bisey yok dedi dusuk bi hapla basladi 10 gun sonra kan tahlili vericem bende herkezde oluyomus %80 kadinlarin cogunda oluyomus bu durum ilacla tedavisi varmis ins duzelir
Kubrakorkut Sibelrx düzelir canım üzme kendini Evet normal de mesala olmayan birinde hamilelikte çıkabiliyor sadece ilacını düzgün kulan ve kontörolerini aksatma kendini de üzme duzelir Allah’ın izniyle
Kubrakorkut Sibelrx yani hayır canım çok düşük olması da iyi değil ikinin altı olması lazım herhalde ama tam bilmiyorum yani şimdi yanlış bişe demeyim ama çok düşük olması da iyi değil kaç haftalık siniz
Sibelrx Kubrakorkut 32 ogrendim benimki yeni basladim dusuk bi ilac verdi dedi bununla baslayalim 10 gun sonra kan tahlili verin dedi hic hicbir belirti kendiliginden cikyi durduk yere kafaya takmamaya calisiyorum yeni basladigi icin bazilarinin 10 seviyelerini gordugunu soyledi fazla yuksek olmadan bi sıkınti cikmadan dogum yapsam baska bisey istemem gercekten
umaydurununannesi Merve5260 benımde 3tu kadın dogum doktorum yazdı ılacı endokrıne 8. Ayfa gıttım seker ıcın oda dpguma kadar kullan dedı
Nur_07 Merve5260 evet evet bende aç karına vermiştim . Bende cok stres yapmıştım stres yapılcak bişey yokmuş inanın , stres yapmayın