Kbracoskun Merve5260 senin dahiliye gitmen gerekiyor diye biliyorum ayrıca benim ilk gebeligimde yüksek çıkmıştı ve doğuma kadar ilaç kullanmıştım korkulacak bişey yok ilaç kullandığın sürece, her ay düzenli olarak gidiyosun ve doktor bakıyor ona göre ilacın dozunu azaltıp ya da yükseltiyor
Dry35 Kbracoskun peki bebiş nasıl iyi mi bana hep bebekte zeka geriliği olabilir cüce olabilir olacak değil ama risk var olabilir dendi içim içimi yiyo aklıma geldkçe
Duygushn1 Merve5260 sen dahiliyeye git gebe olduğunu söyle kan ver o sana ilaç tedavisi verir. Benim de öyle oldu 3.5 tu doktorum yüksek dedi gittim ilaç tedavisine başladık geçen hafta tekrar kan gerdim 1 buçuğa düştü. Korkma başka doktora git ama ihmal etme sakın
Efenin_annesii poyrazinannesi3547 ay benimde aynı ya inşallah düşmüştür bizimde bende bir temmuz da gidcem
Kubrakorkut Saricivciv teşekkür ederim ilacin dozu az geliyormus hiç de tahlil olmamıştım yukseltik hemen Rabbim kimseyi Darda koymasın ve korktuğuna ugratmasin kötüdü gerçekten
Dry35 Merve5260 benim 15 haftamda 42.76 ya çıktı ilaç kullanıyorum tehlikelimi evet bebek için tehlikeli ama 12 haftaya kadar olan kısımda tehlikeli sonrasında sıkıntı olmayacağını söyledi endokrin doktorum 3.01 yüksek değil ayrıca ilaçsız ancak sürekli kontrol edilerek devam etmeli gebeliğiniz
Dry35 Ebrumihrimah bebiş nasıl beni çok korkuttular ağlattılar 21 haftamdayım bakalım beni ne bekliyor
Dry35 marbling10 2 endokrine gittim 2 si ayrı ayrı baktı 1 er gün arayla tiroidde kan tahlilinde kalibre hatası yapılabiliyormuş ondan tekrar tekrar test yapıyorlar
Dry35 MerveSglk95 nasıl 100 dü bildiğimiz yüz mü? 😱 bana doktor sen ilk olabilirsin bu değerle dedi değerim 42,76 idi
MerveSglk95 Dry35 ilk de olmucaksin son da tabi 100 du bende sasirmistim hatta doktor bana sen nasil gebe kaldin dedi ama tabi ilaci duzenli icince hemen dustu
Kmelike1408 Merve5260 moralinizi bozmayin 3 de birsey yok dusuk yapmazsiniz ben ilk dusugumde tiroidim 9 a cikmisti 9 la dusuk yapmistim gecen haftada tiroidim uctu 100 luk ilac ictim geri 2 bucuga dustu yani moralinizi bozmayin 4 ustu tehlikeli
Kbracoskun Dry35 valla sapa sağlam çocuğum hiç bişeycigi yok kuzum aldırış etme doktora git o yönlendiriyor zaten seni
Kubrakorkut Dry35 ya evet dikkat edin şimdi ne durumdasınız bildiğim kadarıyla cbk düşüyor Muş ztn ilacı kullanınca
1999luanne Benim şuan var yüksekliği 7+4 deyim ama 104 benimki ilaç kullanıyorum dahiliye verdi istersen dahiliye git 15gun sonra kontrole gidicm inş düşmüştür
havvagk Merve5260 ilk ay 66 çıkan tsh ilaçla 1 ay da 4 e düştü. Diğer ayda 1.5 ama doktor yine de ilacı bıraktırmadı hala devam ediyorum. rahat olun çok çabuk düşüyor dediğim gibi 66yla bize bişey olmadı çok şükür
Dry35 havvagk ya kuzum benimde 42,76geldi 15 haftada valla burnumdan getirdiler 3 doktor gezdim şimdi 0,14 ilacı hala aynı dozda hafta sonu yarım içerek devam ediyorum 21 haftadayım kaç haftadasınız doktorunuz bişey söylemedi mi
Sblatc Merve5260 benim yengemde ablasında falan vardı. Düzenli ilaç kullanınca bi şey olmuyo ama doktorunuz ilaç yazarsa aksatmadan kullanın bi sorun olmaz inşallah. Benim yeğenimde bi sorun yok Allaha a şükür
Yasemin0728 Merve5260 benim gebelikten öncede vardı tiroit ilaç kullanıyodum hamile kaldım yine devam ettim ilaca. Ama üç hafta önce kontrole gittiğimde tahlil istedi tiroitim 3.07 cıktı kadın doğum doktorum dahiliye doktoruna git ilacın dozunu yukseltsin dedi gittim yükseltti haftaya tekrar kan vericem dusmusmu diye
naz_tugce Merve5260 Bende hamileliğimle beraber tiroidimin yüksek olduğunu öğrendim 50mg kullanmaya başladım sonra hamileyken yine yükseldi 75mg yükseltti hala kullanıyorum 30 haftalık hamileyim Allah’a şükür bir sıkıntı yok