polyanne Tubiss12 ikinciler ilki kadar heyecanlı olmuyo sanırım yani zaman nasıl geçiyor anlamıyorum 13 haftalık olduk tam 2 hafta sonra gidicem Dr inşallah cinsiyeti öğreniriz 😂
Mehta_53 polyanne gittinde ogrenirsin cinsiyetini bn 16.haftalikken ogrendim.gordum ultrasonda 👶👶👶 suan 18.hafta 5 gunluk olduk.. kizim olcak.hyirlisiylaa
polyanne Mehta_53 yaa sağlıkla gelsin inşallah ilk gebelikte 18. haftada göstermişti kızım bunda 15 haftalık falan olucam gidince gösterir inşallah hemen 😊
Nessliihhaann Mehta_53 ayy hadi inşallah ❤️ Doktor dedi zaten kıza benziyor 😍 gönlümüzden geçen kız olması hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah 🌸
Goncaikra Mehta_53 maşallah kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben en son gittiğimde 10 haftalikti daha gitmedim hastaneye bu hafta gitmeyi düşünüyorum cinsiyet belli olur heralde😊
Goncaikra Rserin nazlı bebek değil direk göstermiş 😂rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım cinsiyet ne:)
Goncaikra Rserin canım bende bugün gittim hastaneye bı çıkıntı görüyorum dedi ama biraz daha bekleyelim sende öyle mi olmuştu 🤗
ebruzb Nilerkanc ayy aynıyız 🙈 nasıl demedi yaa 🥺 yarın kontrolümüz var bi heyecanla bekliyordum bende tahmin eder belki diye 😔 devlete mi gidiyorsunuz orada geç söylüyorlarmış siye duymuştum 🌸 tabi bebişin pozisyonu çok önemli biz ne kadar merak etsekte 🐣
Nilerkanc ebruzb ben ikili teste girdim direk organlarına filan baktı ölçümler yaptı hiç cinsiyetin c sini bile söylemedi 🤓