Mehta_53 Calisananne25 prilam.ilacini kullaniyorum doktor verdi migdem cok bulaniyor dedim prilam ilacini verdi. Kullandim.cok memmunum valla. Sende kullan faydasini goruceksin zmnla..
Umudayolculuk36 Mucizem1995 benim sadece kan sonucum çıkmış doktorumu arasam mı acaba grafik yok o bakacak heralde
Mehta_53 Calisananne25 Umudayolculuk36 bnm raporlarim.temiz.cikdi cok sukur.. kan ilaci verdi. Damla vitamin verdi.cocugun kemikleri gelissin die Kullaniyorum..
Calisananne25 Umudayolculuk36 benim de kan ve ense kalınlığı temiz normal çıktı çok şükür hepimizin evladı sağlıklı olsun inşallah
Mehta_53 Feyzabeyoglu yok.doktorum.bana %60 %70.kiz.gozukuyor ama erkekde cikar dedii bn baska doktora gittim ailemin yaninda kaldimda muane oldum. 2 kere sordum doktora kiz d3dii eminmisiniz die eminim dedi doktor ben bile gordum 😊😊👶 kizim olcak dedim.
Mehta_53 Mucizem1995 cnm.migde bulantisi ilaci al.prilam ilacin ismi doktor verdi kullaniyorum o.ilac sayesinde bulantilarim.gecdi cok sukur..kullan prilam.ilacini faydasini goruceksin zmnla
Nessliihhaann Mehta_53 bende asla tatlı yiyemiyorum bi kere tahin pekmez istedi canım kaşığın ucundan yiyim dedim. Yemez olaydım😀 tüm günüm zehir gibi geçti. Bende hep ekşi tuzlu şeyler dedim
Mehta_53 Mucizem1995 anladim.cnm. ama sn eczaneye gittin zmn prilam ilacini sor vardir.yani.. prilam.ilaci.faydali gerckden bn bittikce kullaniyorum.migde.bulanti ilacini. Yinede sn bilirsin kuzum..
Mehta_53 Mucizem1995 bence de sor cnm alirsin.hic deilse migde.bulantilarindan rahatlarsin bn iciyorum rahatladim.kusmam.yok.cok sukur. 🙏🙏
Nessliihhaann Mehta_53 ayy hadi inşallah ❤️ Doktor dedi zaten kıza benziyor 😍 gönlümüzden geçen kız olması hayırlısıyla sağlıkla olsun inşallah 🌸
ebruzb Mehta_53 ayy maşallah size 😍 biz daha cinsiyeti bilmediğimiz için pek bir şey alamadık 🤭 belki yarın tahmin eder doktorumuz diye merakla bekliyoruz 🥰
Nilerkanc Tubiss12 yaa ben bugün gittim cinsiyetle ilgili bişey demedi doktor son adete göre 12 haftalık ultroonda 12+2 çıktı ama bişey demedi cinsiyete merak ediyorum bende 🙊
ebruzb Nilerkanc ayy aynıyız 🙈 nasıl demedi yaa 🥺 yarın kontrolümüz var bi heyecanla bekliyordum bende tahmin eder belki diye 😔 devlete mi gidiyorsunuz orada geç söylüyorlarmış siye duymuştum 🌸 tabi bebişin pozisyonu çok önemli biz ne kadar merak etsekte 🐣