Elbet-birgun-kavusacagiz zehranurr töh ki ne tööhh🤣🤣esim beni dinlemedi en son yukselince cek didim ama cekmedii kafasini duvarlara vuruyorduuu en son ahahah🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Cokta yatirmadi 1.500 yatirdi en son 7 bin olmustu🤦♀️
zehranurr depsizoo daha ağırlaşmadım ondan galiba, ödem falanda başlamadı😂 sadece yatarken göbeği sağa sola çevirmek dert🥺
Esila70 zehranurr yaa esimin arkadaslari cikicak yatir yatir diyince yatirdiii ve dususte inslh yukselir
zehranurr Elbet-birgun-kavusacagiz sizin çok güzel artmış ya. Benim eşimde beni dinlemedi dur yarın yatıralım parayı dedim inat etti yatırdı daha 1₺ kar görmedik hemen ertesi gün düşmeye başladı 🤦🏼♀️
Elbet-birgun-kavusacagiz zehranurr ayy yukselse ne cekmedi iste esim simdi bine dustu 🥴 simdi iki olsun hemen cekecem diyo yatirdigi parayi kurtarma derdinde🤣 Bi arkadasta 70 yatirdi en son 480 bini gordu ve oda cekmedi suan yerlerde parasi
zehranurr Elbet-birgun-kavusacagiz 2 aya artar falan diyenleri okumuştum inşallah olur öyle bir şey 🤦🏼♀️
depsizoo Elbet-birgun-kavusacagiz ben bu bitcoin şeysini anlamıyom 😁 hangi sşteye güvenipte yatırıyolarki
asyahumam hulya4627 ay aynı biz ahahaha 😂 ilk altındaydı bitcoin artarken altından çekip oraya yatırdık sonra baktık o düşüyor doğum parası boşa gitmesin diye tekrar altına yatırdık şu an o da düşüyor 🙄😀 Allah’ım doğum parası bari zarar etmese bari bir ay falan kaldı hayırlısı bakalım 🤔
hulya4627 asyahumam 😂😂 Zarardayız zarar da neyse bizim doğuma 10 gün kaldı biz umudu kestik yükselir İnşallah zamanla 🙄