Prenseses Dygtrkn bizim de 2 li de kan değerimiz yüksek çıktı yarın kan testi vercez fetal test 15 gün sonra gelcek sonuç inşaallah rabbim hepimize güzel temiz sonuçlar göndersin koltuğunuza uğratmasın bebeklerimizi bize bağışlasın benim yasta 37 yaştan dolayı risk yuksek göründü umarım yanılırlar güzel sonuçlar almamız rabbim nasip eder 🤲🤲
Prenseses Elif-18 darısı başımıza benimde kan değerim yüksek çıktı niet testi yarın yapılacak inşallah temiz güzel sonuçlar alırız bizde bende bu aralar hep güzel sonuç alanları okuyorum inşaallah güzel haberler bizden de gelir 🤲
Prenseses Ela20 darısı bizlerinde başına olsun yarın bende nıft testi yaptırcaz 15 güne cıkıcakmıs nasıl geçicek o süreç bilmiyoruz yine rabbim sonunu hayırlı güzel haberlerle mujdelendırsın
Ela20 Prenseses Amin rabbim sağlıklı mutlu hayırlı sonuçlar almayı bebeğinizi sağ salim mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim gönül ferahlığı versin
Dygtrkn Prenseses inanıyorum bize de güzel haberler gelecek. İçimizi ferah tutalım. Ben doktora gittiğimde ağlamaktan bebeğim yaptığım stres yüzünden sıkışmış. Enkaz altında gibi büzütmüş yavrum. Hem kendimize hem onlara zarar veriyoruz. İçimizi rahat tutalım inşallah. 🙏🏻♥️
nur006 Benimde yüksek çıkmıştı. 1/63 . Aynı sizin gibiydim. Çok kötü bir süreçti. Ama boşa üzülmüşüm. Nifty yaptırdım çok şükür temiz gelmişti. Sizinde temiz geleceğine inanıyorum. ♥️ Bu ara anlamadığım bir şekilde o kadar çok duyuyorumli riskli geleni. En basiti yakınlarımdan 2 kişinin de böyle riskli çıkmıştı. Sonrasında temiz geldi sonuçları. Sizde gönlünüzü ferah tutun🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤗
Dygtrkn nur006 iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bunlar bana nasıl moral oluyor bilemezsiniz. İnşallah sonucum temiz çıkınca burada da paylaşacağım. Tüm hamileler için sıkıntısız süreçler olsun🙏🏻♥️
Dygtrkn Arkadaşlar, benim de sonucum temiz çıktı çok çok şükür🤲🏼 Allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın. Hepinize sağlıklı, mutlu bir süreç dilerim. Hepimize geçmiş olsun. Kucak dolusu sevgiler🤗🙏🏻♥️