Deletedmom15257 Serii hem pazarda da iyi güzel kumaşlar bulursun yada yerleri var git al bi soyle bakiyim tanesi kaça yaptım sence ?
Aylin01 Serii ben haydigiy.com dan elbise aldım göğüs altından lastikli çok rahat ettim bak istersen oraya çiçekli uzun elbiseler var hem de uygun fiyata
Aylin01 Serii hangi elbise? Ben çiçekli olandan aldım çok memnunum bi tane daha almayı düşünüyorum farklı modelden yıkadım kaç kere ama çekmedi bile bi de çok rahat
Minikannecik Serii Şimdiden al canım bol al ama herseyi 22 haftalıkken olan şeylerde olmuyo artık bana 27 haftalık oldum hicbisiy olmuyo hamile kiyafetleri bile dar geliyo....😣Eşimin kiyafetlerinden giyiyorum evde😂Ayy ayyy
Zeynepsa Serii Ahh ahh eski kiyafetlere veda zamani.evde esinin tshirtlerini giy disarisi icin mecbur alicaksin
Serii Aylin01 evet çiçekli elbise beyaz üzerine kırmızı çiçekler var değişik modelleri de var gerçi de diğerleri s beden kalmış sadece o dar olur sanırım
Merveozcelikcckl Serii canım bol elbiseler en iyisi 5 aylıkken aldım şuan 7 buçuk aylık oldum hala giyiyorum t shirtler küçülüyor
AysenurAydogdu Tayt üzerine bool tişörtler birde bol penye altların üzerine yine boll tişörtler çok işime yarıyor 😀
Durukayra Serii merhabalar size tavsiyem elbise alsaniz daha rahat olucak ben öyle yapiyom ve daha rahatım
Babyboymom Serii elbise al cnm tshirt kurtarmaz altına şort tayt giyemezsin sıkar en güzeli elbise ve şıpıdık terlik :)
HicranKzn Serii canım ben aldım pişman oldum. Eşimin tişörtleri daha iyi geldi. Alırsanda erkek tişörtü al çünkü büyük beden aldığım tişörtler enine esnedi boyu kısa kaldı ve boşa gitti😏 hele lcw aman amannn bir daha