Serii Kızlar ben çok zayıftım hamile olmadan önce şimdi 22 haftalık hamileyim karnım çıktı göğüsler büyüdü hiç bişey olmuyo yaz günü bide sürekli terliyorum tişört alışverişi yapsam mı bilmiyorum her ay büyüyecek sonuçta 😞
zeynopd Serii penye elbiseler kurtarıcınız olacaktır. lcw ve de factoda günlük hamile tşirtlerinden de bulabilirsiniz çeşit de çok ucuz da. zaten bedenler geniş kesim. üzerinize uyanı alınız. göbek bölgesi geniş oluyo. 9 ayın sonuna kadar götürür.
parasetamoll zeynopd Serii aynen bende onlardan aldım bol bol bayağı geniş hatta S olmasına rağmen ben XL aldım atsın 9. Aya kadar diye 😂
demiray Serii ben h&m den 2 tane hamile kıyafeti 3 tane falan da günlük tşörtler aldım hem bol hem rahat waikikide de ucuz tişörtler var bence biraz bol al alırken çünkü gitgide büyüyoruz ve çok bi kıyafet almaya da gerek yok bence gebelik döneminde
SevDin Serii hamile pantolonu alın güzel yazlık yada penye taytlar üzerinede salaş t-shirler süper olur ben çalışmama rağmen 38 haftama kadar hep öyle giydim çokta rahat ettim şimdi evdeyim Relax takılıyorum son haftalar bu arada LCWaikiki ve DeFacto çok başarılı bu konuda
deletedmom6295 Serii hamilelik çncesi zayıflama sürecindeydim ve son ay aldığım kotlar bile halen oluyor. Ama ne taytlarım ne tulumlarımın içine giremiyorum. Bu daha 1.5 kilo vermiş halim. kilo almaya başlayınca merak ediyorum ben de ne giyeceğim
Mnkse Serii bence şuan kullandığın bedenin 2-3 beden büyüğünü al genişlik açısından rahat edersin hemde sonraki aylarda da giyme şansın olur ben öyle yapıyorum
NekwaSultan Serii Canim esinin giysilerine dadanmadin mi sen hala :)) Ben lcw nin hamile kiyafetlerinden aldim cok rahat ve guzel tavsiye ediyorum ;)
Serii NekwaSultan giyiyorum ama erkek tişörtü Boğaz kısmı dar kolu kısa ama bana uzun oluyo 😂 sevmiyorum 😞
begumge Serii ben h&mden 2 elbise 1 tshirt aldım çok memnunum. Elbiseler belden ayarlı isterseniz doğumdan sonra da giyebilirsiniz.
aesma Serii büyük beden tişörtlerden aldım lcw ve defactodan 31. Haftalığım xl xxl alıyorum rahat oluyorm😃
Ozgecaann Serii tayt tişört cnm hamile reyonundan almasamda büyük bedenlerden alıyorum uzun olmasına dikkat ediyorum popoyu biraz örtsün diye herşey giyiyorum 33. Haftaya böyle geldim düğün için hamile elbisesi aldım fıçı gibi hiç hoşuma gitmedi
Deletedmom15257 Serii bende bulamıyordum ben uzun uçuş uçuş istiyordum ya çok.acikti istediğim.gibi değil di ya cok kapalıydı gittim terziye 4 tane diktirdim 🤣🤣istediğim renkde 🤣
Aylin01 Serii ben haydigiy.com dan elbise aldım göğüs altından lastikli çok rahat ettim bak istersen oraya çiçekli uzun elbiseler var hem de uygun fiyata
Deletedmom15257 Serii hem pazarda da iyi güzel kumaşlar bulursun yada yerleri var git al bi soyle bakiyim tanesi kaça yaptım sence ?