marbling10 Ayy seni çok iyi anlıyorum bende öyleydim aceba kalbi atıyor mu yaşıyor mu ne oldu binbirtülğ şey geliyordu aklıma başka şeylerle oyalanayım diyordum yürürken bile yavaş yavaş yürürdüm penguen gibi sanki birşey olacak gibi ama ne zaman ki hareketlerini hissettim Allah’ıma şükğrler olsun 18.haftadan sonda böyle bir düzeldim ama yine nazardan korktum hep yada allahım alma benden dedim onu böyle değişik annelik duygusu korkuyor insan ya annem derdi şeytan vesvese verir dikkate alma oyalan başka şeylerle öyle yapardım çok şükğr 32.haftamızdayıx 55 gün kaldı doğuma rabbim herkesin evladını bağışlasın sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah bu allahtan gelen birşey ne kadar da büyüse hareketini hissetsem de insan hep bir korkuyor doğuma kadar böyle doğunca da koynumdan indirmem Allah nasip etsin inşallah o günleri 🤲🏻❤️(Bolbol felak nas suresini oku nazara karşı elime al telefonu nazar dualarını aç hamile annelerin okumadı gereken duaları aç oku karnını okşa bol bol dua et rabbime )