wills Canim bu fotoğrafta hiç görünmüyor maalesef. 😕 karanlık çekmişsin testi ışık alan yerde çekersen daha net görünür belki 🤲🏻
Blossom00 wills galiba kameradan fark ediyor bazısı gördüm diyor çoğu görmedim en iyisi tekrarlıyım teşekkür ederim🙏🏻
Blossom00 Ertan-tina82 yok daha gecikmem olmadı bugün yarın yada diğer gün olur diye bekliyodum erken gebelik testinde iyi çıkar mı
Ertan-tina82 Blossom00 Bence çıkar yap istersen emin olursun sonra da hastaneye gidip kan ver çok çok erken ama kanda çıkar canım az rakam olsa da
Mayacm Yani telefonlardan cok anlasılmıyo ama sankı var gıbı bıkac gun sonra tekrar yap bence yada erken gebelık testı yap ınsallah hayırlısı olur
Blossom00 Ertan-tina82 Aynen kanda çıkabilir varsa eğer zaten erken öğrenmem lazım o yüzden test yaptım pıhtılaşmam var iğneye başlanıcak inşallah vardır🙏
Sema-1995 Blossom00 yok canım sen görmek istediğin için sana öyle geliyor çoğu kez bende de öyle oldu insan en küçük bir ihtimal olsun ister
Blossom00 Sema-1995 evet çok isteyince öyle olur erken gebelik testi denicem onda çıkmazsa yoktur zaten
AyseSarisen Blossom00 canım sanki ben gördüm gibi ama beklemedi test değil mi kuruma izi değilse var gibi
Blossom00 AyseSarisen direk çektim sonra kurudu gitti zaten erken gebelik testi almaya gidiyorum bakalım onda çıkmazsa yoktur🙏🏻
Bsrahb Blossom00 iki hafta önce bende senin gibiydim ben görüyordum hissediyordum ama eşim bakıyordu buraya atıyordum yok diyorlardı adetime 4 gün kala kaset test yaptım ve hafif çizgi belirdi şuan 4 haftalık.İnşallah seninkinde öyledir
Blossom00 Ertan-tina82 Sabah ilk idrarla daha doğru sonuç verir dedi eczacı bende çok sıvı aldığım için yapmadım yapınca yazıcam olumlu olumsuz😊