Bilgevgi Nur_tanem muhtemelen atacağım. Ama yapacak bir şey yok :) int. Yaptırdım çok ta pahalı bir şey değildi :)
Bilgevgi Puffymom aslında bir kaç yere özellikle sordum. Dolaba koymayın dediler. Serin ve güneş almayan bir yerde 6 ay kalabilir dediler. Dolap bozuyormus.
Puffymom Bilgevgi ben bütün çikolataları dolapta saklıyorum biraz kıtır oluyor ilk başta. Ama dışarda biraz bekleyince normale dönüyor. İstanbulda dışarıda bıraksam nemden bozulur hemen
Kdk Nur_tanem ben genelde kendim hazırlıyorum görselleri. Etiketli a4 kağıdına çıktı alıp madlen çikolataya yapıştırıyorum. Hem kendi istediğim gibi oluyor hem de çikolatanın tazeliğinden emin oluyorum🥰
Nur_tanem Kdk hep kendim yapayım istedim canım da uğraştığına değecek mi çöp oluyor diye eşim istemedi çarşı yakın olsa cikabilsem kendim yapardım da işte el nahkum sağlık olsun 😇
yetbet Nur_tanem ben instagramda dökmeçikolata sayfasından yaptırdım. Çabuk teslim edildi. Ama benimkinde baskıda hata yapmışlar ismi yanlış yazmışlardı. Doğru Etiketleri tekrar kargoya verdiler onları bekliyorum.
Nur_tanem yetbet düzeltme yapıyorlar ise yine iyi cnm kimisi oralı bile olmadan engelliyor ilgilenmiyomus bile 🤦
nurdane3504 Nur_tanem evet ben nişanımda yaptırmıştım çok memnun kaldım nasıl bebişimize de yaptırdık😄🥰 cikolataytadi da çok güzel gelir gelmez yedik bile baktık tadına
Nur_tanem Ccff3435 fiyatını da geçtim artık bı sayfa kxmpanya diye fiyatı uyguna çekmiş birkaç memnuniyet diye paylaşım da yapmış cnm çok afedersin hiçbir halt değilmiş öğrendim görüntü aldatıyor ama çikolatası çöp olmuş çoğu kişinin yazık günah dedim 🤐
Bilgevgi Littlespy yok kalın cikolata. Madlenler elde erir zaten yapana kadar bu sıcakta. Bayağı kalın cikolata.
Nur_tanem yetbet vaktinde varmış olmasaydı 🤣sayar …din size fotoğraf filan atmadilar mi bitti sipariş çıkıyor diye nasıl becermisler yanlış ismi 🤭
Littlespy Bilgevgi süper 😃 nereden aldınız peki? 3 sene önce nikahım için ben de kalın çikolata ile hazırlamıştım çok güzel oluyor öyle ama aldığım yer kapandı sanırım bulamadım ben ☹️
yetbet Nur_tanem evet vaktim var diye çok üstelemedim canım😀 sorma bi de hikayede paylaşmışlar görünce dedim ki bu kesin benim siparişim. Selim Bera yazacaklarına Selim Buğra yazmışlar 😀 hemen yazdım firmaya aynı gün doğru etiketleri basıp verdiler kargoya 😀