Bilgevgi Ben kendim yaptım. Resimdeki gibi. Çikolatasini da kendim aldım istediğim gibi kaliteli. Tanesi 6 TL ye geldi. https://resimyukle.io/r/GGCaDg05ly
Nur_tanem Bilgevgi emeğinize sağlık güzel görünüyor da yedikten sonra o isimlik kullanılabilen birşey mi çöp olursa insan üzülür kağıt parçası neyse de😒
minnosanneyim Nur_tanem gondol çikolata dan yaptırabilirsin ben sözümde yaptırmıştım gayette memnun kaldım baskı da güzeldi tavsiye ederim 🥰
nurdane3504 Nur_tanem ben yaptırdım canım ozelguncikolata Instagram adresleri hatta ceyizimde de yaptırmıştım çok memnun kalmıştım foto nasıl atılıyor foto da atabilirim
Nur_tanem nurdane3504 taze oluyir mu çikolatası kimisi ağır kokulu geliyor filan deyince Instagram sayfalarina güvensem mi bilemedim cnm yaa🥴
sevilayozdemir1 Nur_tanem bunun için tek tercihin her zaman Hacı Şerif Instagram da ve web sitesi var efsaneeeeeee lezzetli ve süslü 🙂
Nur_tanem sevilayozdemir1 çarşıda elden de alabiliriz hacı şerif burda birkaç yerde var cnm zaten de desen seçeneği çok yok renk olarak var ondan farklı olsun istemiştim kutusu 🤭🙈
Nur_tanem Dilara-ebe bı sayfaya sordum 6ay oda ısısında saklayabilirsiniz diyo 6 ayda çikolata mi kalır yahu kokar ya 🤣🤦 bilemedim ki cnm tazelik için günün belli ise bir hafta öncesi uygun olur erken doğum riskin yoksa 36 dan sonra yaptırabilirsin
Bilgevgi Nur_tanem muhtemelen atacağım. Ama yapacak bir şey yok :) int. Yaptırdım çok ta pahalı bir şey değildi :)
Puffymom Nur_tanem ben hacı şeriften yaptırdım. Kalitesi mağlum. 2 güne de elime ulaştı. Buz koymuşlardı çikolatalar erimesin diye erimeden gelmişti
Nur_tanem Puffymom hacı şerif gibi görünüyor bizimde 🤭 çoğunluk onda tavsiye kıldı güzeldir eminim kaliteli ürün kullanıyorlar
nurdane3504 Nur_tanem evet ben nişanımda yaptırmıştım çok memnun kaldım nasıl bebişimize de yaptırdık😄🥰 cikolataytadi da çok güzel gelir gelmez yedik bile baktık tadına
gulcangeneral Bu gün sipariş verdım hacı şerifden hem çikolata hem lokum ve lohusa şerbeti şekeri bakalım ınsaellah guzel gelır🙏🏻
Puffymom Dilara-ebe Ben 36da yaptırdım dolapta duruyorlar. Dışarda durmadığı sürece çikolataya bir şey olmuyor
Bilgevgi Puffymom aslında bir kaç yere özellikle sordum. Dolaba koymayın dediler. Serin ve güneş almayan bir yerde 6 ay kalabilir dediler. Dolap bozuyormus.
Aysekoroglu Nur_tanem daha önce de yaptırdım bişeyler çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım çikolata ilk defa yaptırıyorum o yüzden emin olamadım 🤭