Ali_asaf Elif8tolga kıııız ne zaman isterse o zaman geliyorlar İnan ki 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Benimde Haziran doğuyordu içime ama Temmuz olacak 😍😍
Ali_asaf denizasya normal mi canımmm ya sen şanslısın vallaha doktorun açıklama yapmış sana 🤣🤣 birde ben ve benim gibileri düşün hele 🤣❤️
Ali_asaf Yumurcakk beni rahatsız eden de bu ya yat yat nereye kadar yahuuuu kasıklarım iflas edecekti şimdi biraz biraz rahatım❤️❤️
Ali_asaf Simsim5 yaa inşAllah biraz durur anne karnındaki evreyi tamamlasın sonradan gelirse buyursun gelsin 🐣🐣❤️❤️
Hamileyeni Ali_asaf meyveyi deli gibi yiyiyorum valla suyu da içmeye çalışıyorum işte tansiyon çıktı bende ondan dolayı suyum azalmış bakalım inşallah daha da azalmaz ise doktorum bekletilecek işte pazartesi günü gidicem tekrardan
Ali_asaf Demet84 az kaldı az dayanalım canım benim 🥳🥳🥳🥰 vallaha insan yükü çok ağırmış bir vücutta iki can zor ama bunu tek başaran kadınlar😇❤️ O yüzden şükredelim cennet ayağımızın altında 😍😍
Elvn35 Bende 35+5 oldum cok ama cok heyecanlıyım korku mutluluk telaş hersey var ama tabiiiii en önemlisi sağlık saglıkla gelsin bebişim hiçbir şey istemem Allahım hepimize sağlıklı güzel kolay doğumlar nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Senemunlu aysesurucu 2. Gebelikte daha net anlıyoruz ama iki gebelikte cidden farklıymış. Acrmi gibiyim
Ali_asaf Yumurcakk ahh ahh anne olmak kolay değil tabi acı çekmeden annelik duygusunu tadamayız iyiki evlatlarımız varlar iyiki anne olacağız sakin olup sakin doğum yapalım🙏🙏❤️