Senemunlu Berenduru saglikla alalimda kucagimiza gerisi onemli degil her turlu anne oluyoruz. Hepsi gelip geciyor butun acilar agrilar :) doktorunuz normal diyorsa tarih asla vermiyorlar. Keske tarih bilsek
Yumurcakk Ali_asaf bendede öyle sol kasıgımın üstünde tüm ağırlıgını hissediyorum. Bende cok dolanırdım. Hep gelıomuş gibi bi histe verıyo
Ali_asaf Yumurcakk beni rahatsız eden de bu ya yat yat nereye kadar yahuuuu kasıklarım iflas edecekti şimdi biraz biraz rahatım❤️❤️
Senemunlu aysesurucu benimde cok oluyor . Doktorunuz birsey soyledi mi. Ilk gebeligimde bu aylarda yoktu son 38 den snra cok toplanmaya baslamisti ondan erken mi acaba diye dusunuorm
aysesurucu Senemunlu 28. haftamda başlamıştı birkaç hafta ilaç kullanılmıştım nst de sancı çıkmıştı bu şekilde . ama sonra doktorum bıraktırdı artık olursa da normal demişt ama bugğn sanki biraz fazla gibi geldi. ilk gebeliğim benim tecrübesizim belki sen ondan garip geliyor
Senemunlu aysesurucu 2. Gebelikte daha net anlıyoruz ama iki gebelikte cidden farklıymış. Acrmi gibiyim
Betuldoksan Ali_asaf bende yarın tam 35 olacam ikinci doğumum olacak ameliyat ile olacak ve 2 hafta sonra ameliyat için gün almaya gideceğim iki buçuk hafta kaldı benim dogumuma diyelim 😂😊 ve çok heyecanliyim ikinci kızım olacak insallah
Simsim5 Bizde 36+2 deyiz artık iyice zorlanmaya başladım çok toplanıyor ve sertleşiyor karnım ama bakalım ne zaman gelecek stres heyecan hepsini bir arada yaşıyorum şu sıralar içimden bir ses 38 gibi gelecek diyor nedense ☺️
Ali_asaf Simsim5 yaa inşAllah biraz durur anne karnındaki evreyi tamamlasın sonradan gelirse buyursun gelsin 🐣🐣❤️❤️
zcelik Simsim5 bizde 36+2 deyiz geç doğacakmış gibi bi his var içimde 38 i tamamlayalım doğsunlar İnşaAllah sağlıkla ya
Hamileyeni Bizde artık 36+1 deyiz suyum azalmış bakalım haftaya alıcak herhalde doktorumuz değişik heyecanlı duygular rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼Beklese tam bayram günü doğacak ama biraz acelesi var gibi 😌
Demet84 Ali_asaf 36+0 dayız karnım patlıcak gibi, zar zor yürüyordum artık yürüyemezde oldum belime sancı giriyo siyatiğim sıkışıyo topallıyorum yollarda😅 Gecede tuvalete kalkmaktan belimin ağrısından uyuyamıyorum geçsin şu 3 hafta biran önce
Ali_asaf Demet84 az kaldı az dayanalım canım benim 🥳🥳🥳🥰 vallaha insan yükü çok ağırmış bir vücutta iki can zor ama bunu tek başaran kadınlar😇❤️ O yüzden şükredelim cennet ayağımızın altında 😍😍
Ali_asaf Zehra-Arda amin canım amiiin❤️❤️🥳 inşAllah buraya doğurdum diye birşey yazmak nasip olur sizlere hikayemi anlatmak isterim 🥰🥰🥰🥰