Irmakayla Papatyam_2021 huzursuz ayak sendromun var ölsemde uykusuzluktan 1 haftadır günde 2 saat uyuyabiliyorum
Papatyam_2021 Irmakayla o ne demek bilmiyorum ama geçmiş olsun cnm 1 haftada gümde 2 saatçik mi nasıl dayanıyorsun 🥺
Irmakayla Papatyam_2021 ayaklarım yanıyor sıkıntı yapıyor ve asla uyutmuyor allah veriyor sabrını bir sekilde
alpaslaninannesi Papatyam_2021 uzun süredir aynı sorun bende var ağrı sızı özellikle mide yanması ama resmen ejderhaya döndüm diyebilirim 😔 Rabbim yardımcımız olsun inşaAllah
nurdane3504 Papatyam_2021 Ay bende ya her yerim ağrıyor resmen belim bacaklarımın arası kemiklerim falan bide terliyorum uyanıyorum bı saat dön dur uyku gelmiyor 🤷🏻♀️😏
[silindi] Papatyam_2021 bak bir sayfada yazan yazıda aynen şu şekilde diyordu. •İlk başlarda uykuya eğiliminiz artar, sonlara doğru gece içinde birkaç kez uyuma-uyanma döngüleri yaşarsınız. Amaç, gebeliğin başlarında beyninizde sağlıklı işlevler için gerekli maddelerin depolanmasını sağlamak, sonlarda ise doğduktan sonra iki-üç saatte bir emzireceğiniz bebeğiniz için uykusuzluğa alışmanızı sağlamaktır. Linkinide şuraya bıraktım; https://gebelik.org/tr/tibbi-bilgiler-gebelikte-yakinmalar-hamilelikte-yorgunluk.html
Derin_deniz01 Papatyam_2021 aslında bu durum şöyleymiş vücut seni doğumdan sonra uykusuz kalacağın günlere hazırlıyormuş ☺️
219Eyll Papatyam_2021 vücut kendini doğum sonrasına hazırlıyo cnm .benim ilk hamileliğimdede son 1 ay uyku uyuyamamıştım .doğumdan sonrada uyuyamıycaz nasılsa alışmış oluyo insan 🤭