muges44 18+3🙋🏻♀️Ultrason kağıdında 13 kasım görünüyor ama anlamadım sanki 1 hafta filan daha geç doğum tarihi gibi🙄Bu haftama kadar çok iyi geldim hiçbir şikâyetim olmadı🙂
tugcemma tontirik evet. Hatta dün eşim de hissetti. Eli karnımdayken baya oynadı bizimki. Babalar gününü kutladı galiba 😂😂😂
kubrapaltc tontirik çok hissedemiyorum aslında benimde ilk ☺️Bugün doktoruma da söyledim ama normal dedi siz hissetmeye başladınız mı acaba
Mehta_53 tontirik tontirik ben hareeketlerini hissettim tekme atioo arada konusuyorum.kizimla👶👶 oda tepki verioor kasılıyoo bi anda sag tarafa sol.tarafa gecioo gectini anliyorum.. 😊😊🙏hayirlisiyla dogsun.
muges44 tontirik İşte bende hiç anlamadım😂 ama dr her kontrole gittiğimde 4 gün önde söylüyodu bebeği cihazda, son adet tarihime kıyasla..belki ondan😂
mavi_kus Nurklc38 16+1 den selam 🙋🏼♀️ 5 Aralık görünüyor erken geç olmazsa😊 bulantılı kusmalı devam ediyor benim hala ama geçecektir diye düşünüyorum.. Cinsiyet öğrendiniz mi 🌿
Nurklc38 mavi_kus mavi_kus geçer inşAllah canım ben Allaha şükür çok rahat geçiyorum 13 hafta da erkek olduğunu ögrendim 🥰
mavi_kus Nurklc38 maşallah 🧿 benim Perşembe randevum var bakalım öğrencem inşallah. Sadece devit kullanıyorum şuanda gitmeden sağlık ocağında bi kan versem diye düşünüyorum dr a gitmeden önce
Feyzabeyoglu MuhendisHanim seninle aynıyız canım 6-7 Aralık olarak gözüküyor tahmini doğum tarihi. İnşallah 6 Aralık olur babası gibi 🙏😇 herkesin bebeğini sağlıkla kucağına alması dileğiyle..