tugcemma Nurklc38 canım ultrason kağıdımda da yazıyordu. Estimated birth date diye. Bir de doktor söylemişti. Tahmini olarak şu tarih diye. Bunun dışında sat tarihini girdiğin zaman sana doğum tarihini (tahmini de olsa) söyleyen pek çok site var 😊
Nurklc38 tugcemma Anladım canım ben ultrason kağıdından anlamıyorum bugun doktora gidicem ve size atıcam siz banq söyleyin 😂😂😂
Nadyaski Biz de 18. Haftalığız 🥰 kasımın ortası gibi olur sanırım. Çok bel ağrım var benim çalıştığım izin uzanma imkanımda yok 😟
Burcu-112 17+2 benim de ikinci prensesimi bekliyoruz sağlıkla hayırlı bir şekilde gelsin hepimizin yavrusu inşallah 🤲
Hulyaaaa Mom72626 bende 18+3 bende de ara ara kasık ağrısı oluyor bel ağrım fazlalaştı 🤦 bide ben on gün önce acil apandistim ameliyatı oldum bide onla ubrasiyorm 😒
gamzelianne1 Nurklc38 16+6 yiz bizde en son gittigimizde 29 Kasim dogum tarihi dedi doktor bakalm saglikla gelsinler insallah 😌 mide bulantim haric iyiyim 😂
mcansu Nurklc38 Ben de 16nın sonundayım hemen hemen aynı bakalım ne zaman alıcaz bebişlerimizi kucağımıza ☺️🌼
nevamm1 Emel_Sezgin canım birşey sorucam sezerayan mi olacak onun icinmi bu kadar erken doğum tarihi bende 16+6 Kasım 29.gibi hesaplıyor uygulama merak ettim sizin neden bu kadar erken acaba 🤗
Mehta_53 Mom72626 slm. yeni katildim.araniza. ben mehtap. Bnde hamileyim cinsiyetini ogrendik kiz olcak. Hayirlisiyla saglikli gelsin 18.hatfa 5gunluk kasim 17si diorlar dogumum belli deil
Aminee32 Bende 16+6 yim doktor banada 24 kasim sonrasında olur dedi bakalım inşallah sağlıcakla 12 temmuzda detaylı ultrason randevum var 🐞🧿
Biranneadayiiii 20 haftalık olduk bugün tam kizcemle 8 Kasım tahmini doğum🥰 6ci haftadan beri tiksindigim yemekler oldu bazıları eskiye nazaran geçti gibi ama çok değil et hala yiyemiyorum tadı çok tuhaf geliyo ne zaman düzelcek yaa uff kurbanda geliyo 🤣
Nurklc38 Biranneadayiiii Benim öyle sıkıntılarım olmadı Allaha şükür çok iyi geçiyor şimdilik bakalım ilerleyen zamanlarda ne olucak 😂