Nurklc38 busraalperen leken için bence hemen doktora gitmelisin bende de leke oldu düşük yaptım hemen tedbir alırlar ihmal etme sakın
busraalperen Nurklc38 muayene oldum doktoruma söyledim fakat birsey olmayacağını normal olduğunu söyledi ilk aylarda tehlikem vardı ilaç verdi kullandım sonra bıraktırdı fakat bu ay tekrar oldu ama önceki gibi lekelenme olmuyor başka doktoramı gitsem acaba
Dseker Sevgili anneler bebek hisssiywtlarınız nasıl ben biraz pıt pıt geliyordu bugün hiç hissetmedim gece oldu buraya yazayım dedim
Mehta_53 Dseker merak etme.cnm normal bunlar. Bndede oluyor arada tam 19.haftaya girdim suan. Arada bnde hissediyorum 👶👶🌸kizimin tekme atişlarini
Dseker Mehta_53 bende 19 um da kayıp olunca önceden nasıl bir hissiyat geçmiyor insanın içinden allahım evlatlarımızı bağışlasın çok sağolun
Mehta_53 Dseker amin inslh cnm 🙏🙏 19 haftalik oldum iyizz cok sukur dikt et kndine yinede yemene icmene bak.. bol bol yuruyus yap dogumun kolaylasir bn hep.yuruyorum 🌸🌸
havvatolga 14+2 sanirim aralik ortasi gelicek uzarsa ocak mi olacak bilmiyorum 🥰16 .haftada gidicez doktora bakalim cinsiyeti nedir. Ama tereddutteyim herkes degisebilir diyolar biseler almak icin detayli ultrasyonumu beklesem
Didemmmmm citlenbigim2212 Amin canım benim inşallah 🙏 Rabbım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏