Mk34 Mom72626 hahah nasip 😅normali beklerseniz yirmiyi geçebilir doktorum aralıgın ilk haftasına kadar bekleriz normal gelirse dedi😅😅
Mehta_53 Mom72626 ozmn bu hafta renkli ultrasona girebilirim tskr ededim.cnm bilgilendirdin icin ❤❤❤🌸🌸
busraalperen Merhabalar bi sorum olacaktı yaşayan var mı varsa bana yardımcı olabilir mi kasıklarımda ağrı ve yanma oluyor sizlerdede olan var mı birde hafif hafif çok az leke geliyor normal mi geçiren var mı
Nurklc38 busraalperen idrar da yanma enfeksiyona sebeb canım leke derken kırmızıysa hemen doktoruna görünmelisin ne olur ne olmaz kaç haftalıksın
busraalperen Mom72626 kahvrengi gibi bazen bi hafta geliyorum bazen gelmiyor duruyor sonra 2 gün yine başlıyoruz duruyor değişik anlamadım
Nurklc38 Biranneadayiiii Benim öyle sıkıntılarım olmadı Allaha şükür çok iyi geçiyor şimdilik bakalım ilerleyen zamanlarda ne olucak 😂
busraalperen Nurklc38 yanma yok fakat leke ara sıra geliyor doktoruma sordum normal dedi ama çevremde kimle konuşsam böyle birsey yaşamadığını söylüyor 17+2
nevamm1 Emel_Sezgin canım birşey sorucam sezerayan mi olacak onun icinmi bu kadar erken doğum tarihi bende 16+6 Kasım 29.gibi hesaplıyor uygulama merak ettim sizin neden bu kadar erken acaba 🤗
Nurklc38 busraalperen leken için bence hemen doktora gitmelisin bende de leke oldu düşük yaptım hemen tedbir alırlar ihmal etme sakın