Babymomy Kızlar 32.haftama girdim. Bir kac haftadır karnımda böyle pıt pıt Bi atma oluyor düzenli ve kısa aralıklı. Üc bes dakika sürüyor ama günde iki üc sefer olmaya başladı. Olan var mı nedendir acaba, biz hıçkırık diye düşündük ama bilemedik tabi
Elifim17 Babymomy hıçkırık oo 😍😍 sol alt tarafta hissederdim kızımda düzenli 3 5 dk süren seğirme gibi. Bayılırdım hıçkırmasına 😊
Htcyalmanci Babymomy ilk tekmesini 19. Haftamda hissetmiştim 30 haftaya doğru sol tarafta sürekli ufak ufak tekme gibi atan birşey hissettim sonra araştırdım hıçkırıyormuş bugün de eşime gösterdim ben göremiyorum çok alt taraflarda eşim hıckırdıkça dışardan hafif hissediliyor dedi geçene kadar seyretti akciğer gelişimi için çok iyiymiş bir de hıçkıran bebekler daha iyi emme gücüne sahip olurlarmış bugün bir blokta okumuştum herşey yolunda merak etme gelişiyor büyüyor bebişlerimiz 😇🙂
Buketcenk Babymomy 30. Haftadayım bende de aynı durum var bende hıçkırık diye düşünüyorum yarın kontrolüm var soracağım doktoruma inşallah
Babymomy Buketcenk sorunca yazar mısınız lütfen benim randevuma daha var. Birazcıkta tedirgin oluyorum açıkcası 😌
Babymomy Elifim17 yaa ciddi mi bende sol tarafta daha çok hissediliyor. İlk neyse dedim ama sürekli olunca da biraz korktum emin olamadım
Deletedmom_5 Hıçkırık onlar canım bebeğin ciğrleri gelişiyor ben 35. Haftamda hissetmiştim ilk hıçkırığını :)
Babymomy Asdf1233 aynen cok minik hissediyorum hareket gibide degil zaten dısarda cok az hissediliyor ama olsun korkuttu biraz 😅
ahben 31+5 teyim bende geçen haftadan bu yana 3-4 dakika süren pıt pıt hareketini hissediyorum bende hıçkırık diye düşünmüştüm 🙈 erken bi hafta mı bilemiyorum ama 🤔 bende sağ tarafta kasıktan biraz yukarda hissediyorum
Babymomy ahben genelde bu haftaları yazmıs arkadaslar, sanırım normal bizde yeni girdik 32 ye 30 dan beri var sanırım son günlerde yoğunlaştı
Fatma_7 Hıçkırık o 🥰 benim civcivimde çok hıçkırıyor seyirme şeklinde aynı yer üzerinde bir kaç dakika oluyor 🥰
Deletedmom_5 Pinar-28 İçeriden patır kütür bişey vuruyor bildiğin dışardan tenine hafifçe vurduğunda nasıl hissediyorsan iceridende öyle zaten tekme attıgında bunu direk anlarsın 🙂
Babymomy Pinar-28 benim bazen canımı acıtıyor karnımın yanını delecek gibi hissediyorum 😅 hafta ilerledikçe gücleniyor 25 ten sonra daha cok hissedersiniz bence bende öyleydi
Ysmn029 Babymomy ben de 32 yim ama çok öncelerden hıçkırığı hissetmeye başladım farklı bir pıt pıttı şimdi iyice güçlendi pıt potları dışardan bile karnımı hareket ettiriyor hıçlırdıkça Çok hoşuma giidyor baya da uzun sürüyor 🥰