Merve055 Fasulyemibeklerken bende ahşap beşik aldım ilk zamanlar içine babynast koyupta yatırmayı dusunuyorum insallah
Fasulyemom Fasulyemibeklerken beşiğim 60×120. Yataş bedding twiny sünger yatak diye geçiyor adı. Nisan ayında 170tlye almışım canım
lexx Fasulyemibeklerken Bana da içinden çıkan yatak ince ve kalitesiz geldi o yüzden içine hibbouxdan dream baby yatak aldım böyle çok daha iyi oldu bebeğim de rahat ediyo tavsiye ederim
surelitta52 Sanırım bu beşiklerin yatağı hep çok ince oluyo. Çoğu beşiklerde hep aynı yorumları okuyorum. Ekstradan yatak alan da içine battaniye koyan da. Bence battaniye yeterli olacaktır.
Eliftekinkzk Fasulyemibeklerken banada yatak sert geldi ondan yatagin üzerine yine besikle beraber gelen dantelli bi örtü var yatak örtüsü onu ters çevirip koydum ve Çarşaf serdim sizde isterseniz öyle yapin
Heather Fasulyemibeklerken aynı ölçüde yatağı oğlum 3 yaşında hala kullanıyor, 1 yıl daha gider bize o. Bizim boş gelmişti yatak dışardan aldık mecbur ama çok ince geldiyse gözünüze altına ince döşek, battaniye falan koyup yükseltilebilir.